Most Wonderful Time centraal!

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema: Over The Top Christmas. En wat kun je voor zo’n thema beter gebruiken dan de Most Wonderful Time Refill Kit van de Most Wonderful Time Product Medley uit de Mini Catalogus van Stampin’ Up! Om mijn projecten extra ‘Over The Top Christmas’ te maken heb ik niet een maar twee 3D projecten gemaakt.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Most Wonderful Time Shadow Box Kaart

Een van mijn favoriete projecten om te maken is deze Shadow Box Kaart. Het is leuk en uitdagend om te maken en je kunt het persoonlijk maken door een fotootje toe te voegen. Aan de linkerzijde is ruimte om een boodschap te schrijven.

Het Most Wonderful Time Designpapier met de gouden accenten is zo feestelijk en sjiek. En het project is super makkelijk om te versieren met de stickers uit de Refill Kit.

Wanneer je het Shadow Box gedeelte ‘omslaat’ dan is er nog meer ruimte om een bericht te schrijven. Ook de achterzijde van de shadow box heb ik beplakt met het mooie designpapier.

Most Wonderful Time 6″ x 6″ Geschenktasje

Als tweede project heb ik een 6″ x 6″ geschenktasje gemaakt, groot genoeg om de Shadow Box kaart in te doen. Het is een zogenaamd fold-up tasje, je kunt het dus plat bewaren totdat je het nodig hebt.

Aan het tasje heb ik een label gehangen, een Stitched Shapes Dies ovaal van Old Olive Cardstock. Ook hier heb ik de stickers en embellishments uit de Refill Kit gebruikt. Het tasje is, net als de shadow box, dicht gestrikt met het mooie Real Red Double Stitched Satin Ribbon.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben Over The Top Christmas projecten gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00