#MRSBIU3 – Thema Uitdaging

De tijd vliegt. Het is alweer tijd voor de derde Inspiratie Uitdaging – #MRSBIU3 – in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep – klik hier om ook lid te worden – waarin ik buiten mijn wekelijkse Creatief Live afleveringen dus nu ook een wekelijkse Inspiratie Uitdaging post.

Ook als je geen Facebook hebt kun je meespelen! In plaats van je foto in de Facebook groep te plaatsen, plaats je hem op je social media met de hashtag van die week. De hashtag staat altijd op de graphic van de uitdaging. Hiernaast staan de spelregels.

Bij de Mrs. Brightside Inspiratie Uitdaging rouleren er 4 verschillende thema’s:

  • Kleur – Een uitdaging gebaseerd op een specifieke kleurencombinatie
  • Tic Tac Toe – Een soort boter, kaas & eieren met een crafty twist
  • Thema – Gebaseerd op een specifiek thema
  • CASE – Creëer een project op basis van een project dat centraal staat. Je laat je bijv. inspireren door de kleuren, de lay-out, het thema of de gebruikte materialen om je eigen versie van de kaart te maken.

Thema: Dieren

Bij #MRSBIU3 draait alles rondom een specifiek thema. Bij het meedoen aan de challenge is het dus belangrijk dat het thema op de een of andere manier terug komt in je project. En voor #MRSBIU3 is het thema: Dieren.

Happy Mail Swap

In de Online Stampin’ Party NL Facebookgroep organiseren Sandra en ik een aantal keer in het jaar een Happy Mail Swap. Hierbij geven we de deelnemers een specifiek kaartpatroon en iedereen maakt ditzelfde patroon alleen dan wel in een eigen versie.

Projectbeschrijving komt 31/3/21 op mijn blog!!

Ik maakte deze keer de projectbeschrijving voor een boekenleggerkaart. Deze beschrijving plaats ik trouwens de 31e maart hier op mijn blog, voor de beschrijving maakte ik deze voorbeeldkaart waarbij de slak van de Snail Mail suite een hoofdrol heeft.

Omdat er wat problemen waren met swappartners en inschrijvingen heb ik uiteindelijk met twee personen geswapt. De ene persoon heeft de oorspronkelijke voorbeeldkaart ontvangen en voor de tweede persoon heb ik een nieuwe kaart gemaakt.

Bij deze nieuwe kaart heb ik het Butterfly Bijou Designpapier gebruikt, dat helaas vanaf afgelopen week uitverkocht is.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card en PayPal betaling!) in de zijbalk om deze te plaatsen.

#MRSBIU3 – Brilliant Butterfly Boekenlegger Kaart

Deze versie maakte ik wederom met een dierenthema. De vlinders van de Vlinderboeket Suite. De basiskaart is Bermuda Bay Cardstock en als contrastkleur heb ik het So Saffron Cardstock gebruikt. Met de Detailed Trio Punch heb ik de hoeken van de boekenlegger afgerond. Het lusje van de boekenlegger heb ik gemaakt het met Fine Art Ribbon.

Voorzijde kaart

Het label komt uit de Hippo & Friends Dies en hierop heb ik een grote vlinder geplakt die ik uit het designpapier heb gestanst met de Brilliant Wings Dies. De tekst komt uit de Tijdloze Tulpen stempelset en voor de ‘bling’ heb ik een aantal Gilded Gems gekocht.

De binnenzijde van de kaart heb ik versierd met een tekstje en een gestanst vlindertje!

Ik hoop dat je het leuk vindt en misschien aankomende woensdag ook meespeelt met de volgende Inspiratie Uitdaging! Trouwens je kunt ook nog meespelen met deze Thema uitdaging 🙂

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card en PayPal betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.