*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Clean & Simple inspiratie

Hallo en welkom! Bedankt dat je vandaag een bezoek aan mijn blog brengt. Het is weer tijd voor de maandelijkse Kylie’s Demonstrator Training Bloghop, een bloghop vol Internationale inspiratie.

Over inspiratie gesproken… Vorige week is de Stampin’ Up! Herfst/Winter Catalogus 2019 gelanceerd en een van de mooiste stempelsets uit deze catalogus is de Nature’s Beauty stempelset. Je vindt deze prachtset helemaal achterin de catalogus en bij aanschaf van deze stempelset kun je een verschil maken in het leven van velen want Stampin’ Up! doneert 3 Euro per verkochte set aan Mentale Gezondheid organisaties over de hele wereld.

Nature’s Beauty

De Nature’s Beauty stempelset bestaat uit prachtige pentekeningen van dieren en bomen. Ik ben er echt helemaal verliefd op. Net als hier heb ik een kaartenset gemaakt met de dierafbeeldingen van deze set.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Stampin' Up! Nature's Beauty in combinatie met embossed hart gemaakt met de Stitched Be Mine dies.
Nature’s Beauty meets Stitched Be Mine en de watercolor pencils

Een Clean & Simple stijl is perfect voor deze stempelset, je kunt er de afbeeldingen echt mee in het middelpunt zetten. Bij alle kaarten heb ik gekozen voor een achtergrond embossed met het grote Stitched Heart van de Stitched Be Mine dies.

De tekst Fijne Feestdagen die ik gebruikt heb voor alle kaart komt trouwens uit de nieuwe Nederlandse stempelset Knusse Kerst.

Stampin' Up! Nature's Beauty in combinatie met embossed hart gemaakt met de Stitched Be Mine dies.
Het kleine konijn is ingekleurd met de Basic Gray en Basic Black watercolor pencils.
Stampin' Up! Nature's Beauty in combinatie met embossed hart gemaakt met de Stitched Be Mine dies.
Het mooie vosje is ingekleurd met de Cajun Craze en Pumpkin Pie watercolor pencils.
Stampin' Up! Nature's Beauty in combinatie met embossed hart gemaakt met de Stitched Be Mine dies.
Het hert is ingekleurd met de Early Espresso en Cajun Craze watercolor pencils.

Hop gezellig door

Ik hoop dat mijn Clean & Simple Nature’s Beauty kaartenset je geïnspireerd heeft. Je vindt nog veel meer inspiratie op de blogs van de ander booghop deelnemers. Om gezellig door te hoppen klik je gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk).

Nogmaals dank voor je bezoek aan mij blog en tot snel!

Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00