Thema: New Beginnings

Hallo, vandaag hop ik met het ‘vernieuwde’ Stamping Sunday Design Team. Het is het samengestelde team van de 2e en de 4e zondag. Vanaf deze maand hoppen we dus iedere 3e zondag. Deze maand hoppen we met het toepasselijke thema New Beginnings. Een nieuwe start. Een zeer breed thema van bijv. nieuwe producten, nieuwe Stampin’ Up! kleuren of een nieuwe start zoals een nieuwe baan of baby 🙂

Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete product(en) van Stampin’ Up! om projecten te creëren waarin het thema New Beginnings terugkomt. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerkingen van mijn mede design teamleden. :). Ik ben aan de slag te gaan met de geweldige Easter Bunny en Sentimental Park Stempelset uit de Jaarcatalogus.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

New Beginnings: Baby Kaartje

Het basiskaartje (10,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9,8 x 9,8 cm) van Pool Party Cardstock. Deze heb ik met Stampin’ Dimensionals op de basiskaart geplakt.

Op de Basic White Cardstock mat (9,5 x 9,5 cm) heb ik een achtergrondje gestempeld met stempels uit de Sentimental Park Stempelset, Pool Party Classic Stampin’ Ink en Smoky Slate Classic Stampin’ Ink. De afbeeldingen heb ik steeds 1 x afgestempeld voor ik deze op de mat heb gestempeld. Daaronder heb ik de tekst gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt.

Het konijntje en het vlindertje heb ik met Tuxedo Black Memento Inkt gestempeld en vervolgens ingekleurd met Stampin’ Blends. Hiervoor gebruikte ik Pool Party, Smoky Slate en Flirty Flamingo Stampin’ Blends.

De afbeeldingen heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips en op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. Onder het konijntje zitten een aantal swirls van het zilveren Simply Elegant Trim.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het New Beginnings thema gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Ideal, PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Seal+
[149699]
€ 14,75
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50