Whoop! Whoop! Weer nieuwe Nederlandse Stempelsets!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. In het huidige assortiment zijn namelijk maar liefst 12 Nederlandse stempelsets opgenomen, hoera! Ook in de nieuwe 2022-2023 Jaarcatalogus staan weer nieuwe Nederlandse stempelsets.

Hieronder stel ik dit nieuwe Nederlandse trio aan je voor! Wil je ook alle andere stempelsets uit de collectie bekijken? Klik dan hier!

Nieuwe Stempelset Galerie

Hieronder laat ik de drie nieuwe Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

NIEUW – Tuinfluiters

Grappige vogelstempels, incl. nestje, takje en blaadjes aangevuld met schattige teksten.

Perfect te gebruiken met de bijpassende Vogelvormen Pons. Samen beschikbaar als bundel met 10% korting.

NIEUW – Vlinderliefde

Krachtige vlinderafbeeldingen met diverse designs. De teksten hebben een bold lettertype.

De Vorm Je Vlinder Stansen passen er perfect bij en samen zijn ze verkrijgbaar met 10% korting.

NIEUW – Thee en Troost

Prachtige Polymeer stempels met diverse leuke teksten, theekopjes en diverse andere afbeeldingen.

Bij deze stempelset passen de Theekop Stansen, als bundel verkrijgbaar met 10% korting!

Bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en online workshop programma’s, zoals Stempel, Inkt & Papier.  Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (PayPal en credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.