*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

In de hoofdrol: Ornate Garden

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met een heleboel Nederlandse Stampin’ Up! demonstrators en we zetten allemaal de Ornate Garden product suite in de hoofdrol bij onze projecten.

Net als vorige week ben ik aan de slag gegaan met de Ornate Style bundel, een spiksplinternieuwe bundel die vanaf vandaag beschikbaar is. Deze prachtige bundel komt ook in de 20-21 Stampin’ Up! Jaarcatalogus te staan, maar je mag er dus al 2 maanden eerder mee aan de slag. Hoe leuk is dat?

Ornate Style Watercolor

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange zijde 10,5 cm) is van Crumb Cake Cardstock. Daarop zit een Rococo Rose Cardstock mat (10 x 14 cm) die ik twee maal embossed heb met de Subtle 3D Embossing Folder. Vervolgens heb ik de Ornate Layers Dies gebruikt om een mat te stansen uit Watercolor Paper.

De mat heb ik een watercolor wash gegeven met Balmy Blue Classic Ink en mijn Aqua Painter. Hierop heb ik een swirl van Gold Metallic Edge Ribbon geplakt en daarboven op de prachtige bloemenafbeelding van de nieuwe Ornate Style stempelset.

Deze prachtige bloemenafbeelding heb ik met goud heat embossed, ingekleurd met mijn Aqua Painter en uitgeknipt. De gebruikte kleuren zijn: Mossy Meadow, Rococo Rose, Merry Merlot, So Saffron en Soft Suede.

Om de kaart af te maken heb ik een tekst toegevoegd uit de Bedanken met Stijl stempelset (Stitched Rectangle Dies) die ik heat embossed heb met goud op Very Vanilla Cardstock. Ook heb ik een aantal van de prachtige Gilded Gems toegevoegd.

Natuurlijk is ook de binnenkant van de kaart netjes ‘aangekleed’ met twee matten en stempelafbeeldingen.

Nog veel meer inspiratie!

Ik ben heel blij met het eindresultaat en ik hoop dat ik je heb weten te inspireren. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Up! demonstrators? Dan kun je eenvoudig door hoppen naar het blog van Petra Timmer door op de knop hieronder te klikken

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Gilded Gems
[152478]
€ 8,50
Aqua Painters
[103954]
€ 21,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00