*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en deze maand staat de Painted Poppies bundel in de spotlight. Deze gave bundel bestaat uit een stempelset met mooie klaproos afbeeldingen en een prachtige stansset met diverse labels en mallen om de klaprozen uit te stansen (zie ook hier). Ik heb er drie mooie kaarten mee gemaakt waarbij de regenboog Brights kleuren van Stampin’ Up! centraal staan.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Simpel Painted Poppies kaartje

Het eerste kaartje is heel simpel om te maken. Het Whisper White Thick cardstock basiskaartje (15 x 10,5 cm, gerild op 7,5 cm aan de lange kant) heb ik bestempeld met Memento Tuxedo Black. Daarna heb ik de bloemen, in regenboog volgorde, ingekleurd met de Brights Stampin’ Write Markers. Het leuke bloktekstje is afkomstig uit de toffe Label Me Bold stempelset.

Color Block Achtergrond

Na het eerste kaartje had ik de smaak helemaal te pakken… Ik wilde weer een regenboog op de kaart. Deze keer gebruikte ik heel veel restjes cardstock om een regenboog achtergrond (10 x 14 cm) te maken. Van boven naar beneden: Poppy Parade, Melon Mambo, Flirty Flamingo, Mango Melody, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Coastal Cabana, Bermuda Bay, Pacific Point en Gorgeous Grape.

Deze achtergrond plakte ik op een Whisper White Thick cardstock basiskaart van 21 x 14,5 cm, gerild op 10,5 cm aan de lange kant. Vervolgens stempelde ik op Whisper White cardstock diverse klaprozen en blaadjes met Tuxedo Black Memento. De afbeeldingen stanste ik uit met de Painted Labels Dies. De teksten en de twee takjes knipte ik uit met mijn Paper Snips.

Op de hartjes van de klaprozen heb ik een aantal Basic Black Peaceful Poppies Sequins geplakt met de Fine Tip Glue Pen. Een aantal Clear & Frosted Epoxy Droplets maken het kaartje af.

XL Painted Poppies Regenboog

Bij mijn laatste project, een XL kaart, heb ik de vorige kaart omgedraaid… Nu zwart-wit in de achtergrond en regenboog kleuren op de voorgrond.

Op de basiskaart (21 x 21 cm, rillen op 10,5 cm) zit een mat van Golden Honey Designer Series Papier (10 x 20,5 cm). Hierop heb ik klaprozen en blaadjes op geplakt in alle Brights kleuren. Door het gebruik van Stampin’ Dimensionals heb ik dimensie gecreëerd in de rij van bloemen en blaadjes. Ook op deze kaart heb ik een aantal Clear & Frosted Epoxy Droplets gebruikt.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten gemaakt met de Painted Poppies bundel. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog. Wanneer ik de laatste in de rij ben, klik je op de bovenste naam 🙂

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00