Hugs from Shelli – Paper Pumpkin

Deze maand wacht je een traktatie! Paper Pumpkin, onderdeel van Stampin’ Up! werkt samen met Shelli Gardner, bestuursvoorzitter en medeoprichter van Stampin’ Up!, om je een hele speciale Paper Pumpkin set te bezorgen.

De Paper Pumpkin is normaal gesproken alleen maar in Noord-Amerika te verkrijgen, maar eenmalig ook in Nederland! Deze exclusieve en unieke kit is beschikbaar vanaf 15 mei ’19, zolang de voorraad strekt.

De look en feel van deze kit is ‘echt Shelli’. Het is elegant, vrouwelijk en zo vol lenteachtige details dat je waarschijnlijk gewoon een wandeling wilt gaan maken om wat frisse lucht in te ademen om daarna meteen aan de slag te gaan met deze geweldige Paper Pumpkin set. Zelfs de doos waarin de kit komt is het bewaren waard 🙂

Bekijk deze video van Shelli om alvast een voorproefje te krijgen van deze exclusieve kit!

Wat is Paper Pumpkin?

  • Paper Pumpkin is een maandelijkse hobby kit die door Stampin’ Up! in Noord-Amerika wordt aangeboden. De exclusieve ‘Hugs From Shelli’ is zo speciaal dat deze kit dus nu ook in Europa en andere Stampin’ Up! markten wordt aangeboden.
  • De kit is beschikbaar vanaf 15 mei en is te bestellen via Stampin’ Up! demonstrators of hun webshop zolang de voorraad strekt.
  • De prijs van de kit € 26,00 is exclusief de verzendkosten van € 5,95.
  • Wat een Paper Pumpkin zo speciaal maakt, is dat niemand van te voren weet welke projecten in de kit zitten. Er zit dus een verrassingselement in :), maar ik kan je wel zeggen dat er een exclusieve stempelset in zit, die nergens anders te krijgen is, een Stampin’ Spot, papier, enveloppen, embellishments en ander materiaal om 12 kaarten (3 kaarten x 4 designs) te maken.

Perfect voor beginners!

De ‘Hugs from Shelli’-kit is voorgesneden en klaar om te beginnen. Je hebt geen ervaring nodig om aan de slag te gaan met deze kit. Het enig wat je nodig hebt is een Acryl Blok (voor je stempels), lijm en een schaar. Wil je meteen een Acryl Blok meebestellen? Geef dit dan aan bij je bestelling (Clear Block D #118485).

Voor de gevorderde stempelaar zal ik diverse alternatieve projecten plaatsen die je kunt maken met deze geweldige kit. Net als jullie kan ik deze kit pas op 15 mei bestellen, dus die voorbeelden laat ik pas zien wanneer ik de kit heb.

Wil je jouw kit al reserveren?

Ik weet een ding zeker… Mijn Paper Pumpkin bestel ik meteen op 15 mei! Wil je dat ik jouw kit meteen mee bestel? Stuur mij dan z.s.m een mail, ik verzorg je bestelling graag.

Lieve groeten,

Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.