*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Peaceful Poppies Elements

De Peaceful Poppies Elements speelden een hoofdrol bij mijn project voor de Team Brightside Dag aan het begin van deze maand. Ieder teamlid ontving een materiaalpakket met Basic Black Cardstock, Whisper White Cardstock, Whisper White Notecards + Envelopes, Whisper White Crinkled Ribbon, Black Satin Ribbon én een half pakje Peaceful Poppies Elements!

Hiermee maakten we een leuke opbergdoos met ruimte voor 6 Notecards en enkele geschenklabels. Ik maakte dit project n.a.v. een idee van de getalenteerde Mikaela Titheridge.

In de video hiernaast laat Holly van Stampin’ Up! de gehele Peaceful Poppies product suite zien, waarvan de Peaceful Poppies Elements onderdeel van uit maken.

Het is echt een prachtige suite waarmee je veel creatieve projecten kunt maken.

Projecten met veel felle kleuren, maar dus ook semi-monochrome projecten met zwart, wit en een accentkleur zoals het project van dit blogbericht.

Peaceful Poppies Elements Notecardset

Wanneer je de deksel van de opbergdoos neemt, zie je twee vakken. In het ene vak liggen de notecards en envelopes en in het andere vak een aantal kleine geschenklabels.

 

Peaceful Poppies Elements Notecards

Hieronder zie je wat ik maakte van mijn setje notecards. Ik combineerde de Peaceful Poppies Elements met de prachtige Painted Poppies Bundel en Peaceful Moments stempelset. Clean & Simple kaartjes, omdat ik maar weinig gestempeld hebt en vooral veel gebruik heb gemaakt van die gave elements.

 

Een hele gave notecardset met veelzijdige kaartjes was het eindresultaat van onze Team Brightside Dag. Mocht je nu ook een keer bij een Team Brightside Dag willen zijn, schaf dan het Stampin’ Up! Starterspakket aan en t/m 31 maart is er een geweldige aanbieding! Lees er hier meer over.

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. Ik verzorg met liefde je bestelling.