In the Spotlight: Perfectly Penciled en Dots & Spots

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan onze preorder favorieten in de hoofdrol tijdens onze bloghop en de tutorial bundel. Ik ging aan de slag met drie nieuwe producten: Het Perfectly Penciled Designpapier, de Dots & Spots Die én een van de nieuwe Stampin’ Up! In Colors: Orchid Oasis.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Perfectly Penciled Kaart

De Orchid Oasis Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) heeft een mat (10 x 14 cm) van Basic Black Cardstock. Hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van Orchid Oasis Cardstock dat ik gestanst heb met de gave Dots & Spots Die.

Op de Orchid Oasis mat plakte ik een uitgeknipt bloemenarrangement en vlindertje uit het Perfectly Penciled Designpapier. Vervolgens voegde ik wat van het Orchid Oasis 2022-2024 In Color Baker’s Twine toe.

De tekst heb ik gestanst met de Amazing Thanks Dies en een aantal Iridescent Rhine Stone Jewels maken het kaartje af.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis video tutorial. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en het wonder van het internet brengt je naar mijn video.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00