Plaid Tidings Theme

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel de Plaid Tidings Product Suite uit de Stampin’ Up! augustus-december Mini Catalogus centraal. Een suite met bundel, lint én het in het oog springende Plaid Tidings Designpapier met ruitjes, ruitjes en meer ruitjes 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Plaid Tidings Geschenkkaarthouder

Voor de bloghop maakte ik een leuke geschenkkaarthouder m.b.v. de Celebration Tidings Bundel. Hierin zit de polymeer Celebration Tidings stempelset en de gave Celebration Labels stansset. Met die stansen kun je prachtige labels stansen, maar je kunt ze ook op een andere manier gebruiken. Lees snel verder om te zien hoe… 🙂

De basis van het project is een kaart van Whisper White Thick kaartkarton (10 x 24 cm, rillen lange kant op 5 en 14 cm). Op de voorzijde heb ik een mat (9,5 x 8,5 cm) van Plaid Tidings Designpapier geplakt. Hierboven op een lus van het Early Espresso Faux Suede Trim en zo’n gaaf label gestanst met de Celebration Labels Dies. Hierop heb ik een afbeelding en tekst van de Celebration Tidings stempelset geplakt. De tekst is wit heat embossed op Crushed Curry Cardstock en vervolgens uitgeknipt. De afbeelding op het label (Whisper White Cardstock) is gestempeld met Early Espresso Classic Inkt en ingekleurd met de Watercolor Pencils en een Blender Pen. Een aantal Calypso Coral Artistry Blooms Sequins maken de voorkant af.

Wanneer je de Plaid Tidings geschenkkaarthouder open vouwt zie je aan de linkerzijde een pocket dat ik gemaakt heb door het deels te stansen van de flap van 5 x 10 cm) met het grootste Celebration Label, voor ik dit deed heb ik er eerst een stuk Plaid Tidings Designpapier opgeplakt van 5 x 10 cm. Vervolgens heb ik de flap omgevouwen en aan de zijkanten dicht geplakt met Tear & Tape Adhesive.

Aan de rechterkant heb ik een strook (1,5 x 10 cm) designpapier geplakt. Ook heb ik de binnenkant van de kaart versierd met een aantal stempelafbeeldingen, die net als de voorkant gestempeld zijn met Early Espresso inkt en ingekleurd met de Watercolor Pencils en de Blender Pen. Ook hier voegen wat Artistry Blooms Sequins wat bling toe.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Celebration Tidings Bundle (English)
€ 56,50
Plaid Tidings 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Early Espresso 1/4" (6.4 Mm) Faux Suede Trim
€ 7,75
Artistry Blooms Sequins
€ 8,50
Early Espresso Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Watercolor Pencils
€ 19,25
Watercolor Pencils Assortment 2
€ 15,25
Blender Pens
€ 14,50
Versamark Pad
€ 11,50
White Stampin' Emboss Powder
€ 7,25
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Whisper White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Card Stock A4 Crushed Curry
€ 10,50
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Mini Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Tear & Tape Adhesive
€ 8,50
Paper Trimmer
€ 30,00
Bone Folder
€ 8,50
Paper Snips
€ 12,00
Stampin' Cut & Emboss Machine
€ 145,00