Valentijnskaart met Poetic Expressions Productselectie

Welkom op mijn blog! Wellicht ben je hier gekomen via de International Smart Stampin’ Facebook Hop. Deze hop vindt maandelijks plaats en heeft altijd een thema. Deze maand is dat ‘Valentines’. Iedereen is dus aan de slag gegaan met een project rondom Valentijnsdag en ik koos de prachtige en romantische Poetic Expressions Productselectie om een kaart te maken met veel laagjes en textuur.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Poetic Expressions Valentijnskaart

De labeldies van de Thoughtful Expressions Dies – rond of rechthoekig – passen prachtig op elkaar en hierdoor kun je heel eenvoudig projecten met veel lagen maken. Als achtergrond gebruikte ik het mooie Poetic Expressions Designpapier en het kleurpalet van dit papier liet ik ook mijn kleurkeuze bepalen. Voor dit project gebruikte ik Bubble Bath, Moody Mauve, Wild Wheat en Mossy Meadow. Een mooi muted palet.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (10,5 x 29 cm) is van Bubble Bath Cardstock. De mat (10 x 14 cm) is van Wild Wheat Cardstock en daarop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van het Poetic Expressions Designpapier. 

De blikvanger van de kaart is het uit vele laagjes opgebouwde cluster. Ik heb drie ronde labels gestanst uit Wild Wheat, Bubble Bath en Moody Mauve Cardstock. Op het laatste label heat embosste ik de tekst: “Where in the world would I be without you?”.

Vervolgens heb ik het cluster ‘aangekleed’ met diverse gestanste takjes, blaadjes en bloemetjes met Champagnekleurige Rondjes als hartjes. Ook heb ik de grote bloemenafbeelding van de stempelset gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends – Bubble Bath en Mossy Meadow – en daarna gestanst. Daarna heb ik de afbeelding doorgeknipt zodat de bloemen en bladen aan beide zijden van het label te zien zijn.

Meer inspiratie? Hop door!

Wil je nog meer inspiratie opdoen en door hoppen naar de andere projecten? Ga dan naar mijn Facebook pagina – klik hier – In de beschrijving vind je de link naar de Facebookpagina van de volgende deelnemer.  Klik op de link en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.