Poinsettia Petals Theme

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel de Poinsettia Petals Product Suite uit de Stampin’ Up! augustus-december Mini Catalogus centraal. Een suite met prachtige producten waarbij poinsettia bloemen centraal staan.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Moderne Poinsettia Petals Kaart

Voor de bloghop maakte ik een moderne frisse kaart m.b.v. de Poinsettia Petals Bundel. Hierin zit de polymeer Poinsettia Petals stempelset en de gave Poinsettia stansset. Met die stansen kun je de afbeeldingen uit de stempelset stansen, maar ook losse bloemen met een embossed nerf-reliëf.

De basis van het project is een kaart van Whisper White Thick kaartkarton (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm). De voorzijde is embossed met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder. Hierop zit een mat (8 x 12 cm) van Real Red Cardstock.

De Whisper White Cardstock mat (6,5 x 13,5 cm) heb ik bestempeld met een aantal afbeeldingen uit de Poinsettia Petals stempelset, Tuxedo Black Memento Inkt en Real Red Classic Inkt. Deze mat is met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Vervolgens heb ik de tekst wit heat embossed op Basic Black Cardstock en gestanst met de Stitched Rectangles Dies. Ook heb ik drie bloemen gestanst uit Whisper White Thick Cardstock met de Poinsettia Dies. Onder de bloem heb ik enkele lussen gemaakt met het Sheer Real Red Ribbon en als hartje heb ik een Beaded Pearls Embellishment gebruikt.

Stap-voor-stap Video Tutorial

Wil je weten hoe ik de bovenstaande kaart stap-voor-stap gemaakt heb? Bekijk dan de instructie video die ik heb opgenomen. Klik op de onderstaande afbeelding om de video te bekijken.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Beaded Pearls
[153534]
€ 9,75
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00