*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Favoriet van de maand: Project 3

Aan het begin van de maand heb ik je voorgesteld aan de Mrs. Brightside Favoriet van de Maand (klik hier) en heb ik tevens mijn eerste project met deze prachtige stempelset gedeeld. Ook project 2 is al voorbij gekomen op mijn blog en dus is het nu tijd voor nummer 3! Een Clean & Simple kaart met de Positive Thoughts stempelset. Ik ben echt zeer verguld met deze kaart en ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Positive Thoughts Clean & Simple Kaart

Deze een heerlijke clean & simple kaart waarbij de afbeeldingen van de Positive Thoughts stempelset de hoofdrol spelen. Zwart, wit en twee accent kleuren, Pineapple Punch en Pool Party, creëren een super frisse uitstraling.

Op de Whisper White Thick cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) heb ik een mat (8,5 x 12,5 cm) van Whisper White cardstock geplakt.

De Whisper White cardstock mat heb ik meermaals langs de rand bestempeld met Memento Tuxedo Inkt en de varen en bloem stempels. Ook heb ik de vlinder op de mat gestempeld. Vervolgens heb ik de bloem en de vlinder ingekleurd met de Combo Packs Stampin’ Blends Pool Party (bloem) en Pineapple Punch (vlinder), waarbij ik het midden van de vlinder ook nog wat heb gekleurd met Light Mango Melody Stampin’ Blend.

De tekst heb ik heat embossed met Versamark en White Stampin’ Emboss Powder op een strookje Basic Black cardstock (2,5 x 7,5 cm).

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Meer projecten met de favoriet van de maand

Dit was al weer het derde project met de februari favoriet en er zullen er nog een aantal volgen. Hieronder zie je de sneak peeks van de twee exclusieve projecten waarvan je de gratis kaartenkit én projectbeschrijving ontvangt bij aanschaf van de Positive Thoughts stempelset in februari! Stuur mij een mail om die van jou te bestellen 🙂 Ik verzorg je bestelling graag.

Sneak Peek gratis kaartenkit februari: Vintage Pastel Notecard en Clean & Simple Mini Kaartje

Hartelijk dank voor je bezoek en nog een hele fijne dag gewenst!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50