*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Favoriet van de maand: Project 2

Afgelopen zondag heb ik je voorgesteld aan de Mrs. Brightside Favoriet van de Maand (klik hier) en heb ik tevens mijn eerste project met deze prachtige stempelset gedeeld. Het is nu tijd voor project 2! Een Positive Thoughts Mannenkaart.

Zo op het eerste gezicht is de Positive Thoughts een echte vrouwelijke stempelset met de bloem, vlinder, veer en het zachte lettertype. Maar je kunt er dus ook heel goed een mooie mannenkaart mee maken.

Positive Thoughts Mannenkaart

Voor deze Positive Thoughts Mannenkaart heb ik die prachtige varen afbeelding als vertrekpunt gebruikt. De kleurencombinatie van Whisper White, Call Me Clover en Basic Black geeft de kaart een frisse uitstraling.

Op de Whisper White Thick cardstock basiskaart heb ik een mat van Call Me Clover cardstock geplakt.

De Whisper White cardstock mat heb ik meermaals bestempeld met Call Me Clover Classic Inkt en de varen stempel. De lichte en donkere afbeeldingen heb ik verkregen door de varen op volle sterkte te stempelen en vervolgens nogmaals zonder te beïnkten.

Om het geheel een zachtere uitstraling te geven heb ik een Vellum cardstock mat over de bestempelde mat geplakt Daarop zit een Basic Black cardstock Stitched Rectangle met een witte Heat Embossed tekst. Ook heb ik een drietal Call Me Clover Happiness Blooms Enamel Dots in de hoek van het Vellum geplakt.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 21 m, rillen 10,5 cm
  • Mat: Call Me Clover cardstock – 9,5 x 20 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 9 x 19,5 cm
  • Restje: Basis Black cardstock voor Stitched Rectangle tekstlabel

Meer projecten met de favoriet van de maand

Dit was al weer het tweede project met de februari favoriet en er zullen er nog meer volgen. Iedere week zal ik een nieuw project op mijn blog plaatsen en hieronder zie je ook de sneak peeks van de twee exclusieve projecten waarvan je de gratis kaartenkit én projectbeschrijving ontvangt bij aanschaf van de Positive Thoughts stempelset in februari! Stuur mij een mail om die van jou te bestellen 🙂 Ik verzorg je bestelling graag.

Sneak Peek gratis kaartenkit februari: Vintage Pastel Notecard en Clean & Simple Mini Kaartje

Hartelijk dank voor je bezoek en nog een hele fijne dag gewenst!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00