*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Pressed Petals 3D project

Welkom bij onze Aloha Bloghop. Samen met een aantal Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices hoppen we iedere eerste woensdag van de maand en iedere maand heeft onze bloghop een ander thema.

Het thema van deze maand is: “3D Project”. Voor mijn 3D project ben ik aan de gang gegaan met de prachtige Pressed Petals Product Suite.

Klik op de afbeelding om de Pressed Petals Product Suite te bezoeken in mijn webshop

Deze product suite bestaat uit echt enorm veel verschillende producten. Van het mooie Pressed Petals Specialty DSP (24 sheets!!), het Specialty Washi Tape, prachtig lint, embossing folder, embellishments tot een gaaf Journal een natuurlijk een bundel (stempelset + stansset). Ben je net als ik helemaal verliefd op deze prachtige vintage stijl product suite, dan kun je de hele bups gewoon in een keer bestellen met een artikelnummer! Klik hier om te zien wat er allemaal in zit of bekijk de onderstaande video.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Pressed Petals Borduurring

En hier is hij dan… Mijn Pressed Petals Borduurring… Maar dan zonder borduurwerkje 🙂

Pressed Petals Specialty DSP + Washi Tape, Perennial Essence Floral Centers, Petal Labels dies, Tasteful Textures en Rococo Rose Gathered Ribbon

Bij het maken heb ik eerst een stuk van het Pressed Petals Specialty DSP in een borduurring geklemd (afkomstig bij Søstrene Grene). Dit gaat vrij makkelijk omdat het DSP light weight is en dus makkelijk vouwbaar. Het papier heeft een fotoprint waardoor het net echte stof, linnen (?), lijkt.

Daarna heb ik een bloemenarrangement uit het DSP geknipt en dit op de achtergrond geplakt. Het Petal Label is van Gold Foil en erop is een label van Rococo Rose Cardstock met een tekst van Tasteful Textures (klik ook hier voor andere voorbeelden met deze set). Dit label en de prachtige bloem gemaakt met het Pressed Petals Specialty Washi Tape zijn met Stampin’ Dimensionals op de achtergrond geplakt. Een fuzzy Floral Center maakt de bloem af.

De borduurring is op te hangen aan de muur met het mooie Rococo Rose Gathered Ribbon. Hieronder nog een detail foto van de borduurring.

Hij hangt inmiddels al te prijken aan de muur in mijn atelier.

Meer 3D inspiratie

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag! Als mijn 3D project je bevalt, zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat 🙂 Hop nu snel door naar het volgende blog door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Heel veel plezier nog! Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Stap nu in en krijg extra – extra voordelen bij de aanschaf van je starterspakket. Klik op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Pressed Petals Specialty Designer Series Paper
€ 18,00
Pressed Petals Specialty Washi Tape
€ 9,00
Perennial Essence Floral Centers
€ 7,25
Rococo Rose 1/2" (1.3 Cm) Gathered Ribbon
€ 10,25
Tasteful Textures Cling Stamp Set
€ 29,00
Petal Labels Dies
€ 31,00
Gold Foil Sheets
€ 6,00
Rococo Rose A4 Cardstock
€ 10,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Early Espresso Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Paper Snips
€ 12,00