Feel Good Stampin’ thema: Gift Giving

Gift Giving! Een thema met projecten rondom, het thema zegt het al: Geschenken geven. Ik dacht meteen aan een geschenkverpakking van Stampin’ Up! de Round Tin uit de Aug-Dec Mini Catalogus. Een super leuk rond blikje wat in een handomdraai ‘aan te kleden’ is met een leuke versiering. In dit geval een feestelijke rozet van designpapier.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Gift Giving.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Round Tin met feestelijke rozet

Dit is een hele eenvoudige verpakking om zelf te maken. De Round Tin van Stampin’ Up! vormt natuurlijk de basis en daar hoef je dus eigenlijk niets meer aan te doen. Maar het is natuurlijk altijd leuk om zo’n Round Tin feestelijk ‘aan te kleden’ en dat heb ik in dit geval gedaan door een mooie rozet te maken voor de deksel.

De rozet op de round tin is gemaakt met het Trimming The Town designpapier, een aantal cardstock cirkels gestanst met de Stitched Shapes en Layering Circles Dies en vervolgens versierd met afbeeldingen van de Christmas Gleaming stempelset. Deze afbeeldingen heb ik gestempeld met Tuxedo Black Memento en Real Red Classic Stampin’ Inkt. Daarna zijn deze ingekleurd met Stampin’ Blends.

In de feestelijke round tin kun je veel dingen kado geven. Heerlijke Italiaanse snoepjes zoals hierboven, maar ook chocolaatjes, koekjes, ronde geschenklabels, etc.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van mijn Gift Giving project.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Round Tins
[153544]
€ 14,50
Simply Scored
[122334]
€ 36,00
Stampin' Seal+
[149699]
€ 14,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00