Focus thema: Sale-A-Bration

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Sale-A-Bration! Hierbij focussen we onszelf op onze favorieten uit de nieuwe Sale-A-Bration folder van Stampin’ Up! die geldt voor augustus en september ’21.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de Delicate Dahlias Stempelset. Deze prachtige stempelset is gratis uit te kiezen uit de Sale-A-Bration folder wanneer je een bestelling van € 120 of meer plaatst bij je favoriete Stampin’ Up! demonstrator.

Deze gave stempelset is van polymeer en heeft foto-realistische afbeeldingen, pen tekeningen en mooie teksten. Ik maakte er ook al deze kaart mee.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Perfect Dahlias Vintage Stijl Kaart

In plaats van een frisse moderne kaart, heb ik deze keer een vintage stijl kaart gemaakt met deze toffe stempelset.

Ik combineerde Soft Suede, Crumb Cake en Blushing Bride inkt, prachtige kleuren om een kaart een vintage look te geven.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Soft Suede Cardstock en heeft een Crumb Cake Cardstock mat (10 x 14 cm), de randen zijn gekleurd met Crumb Cake inkt en een Blending Brush. Daarna heb ik de randen distressed met het hoesje van mijn Paper Snips. Zie de video voor uitleg hierover.

De labels komen uit de Stitched So Sweetly stansset en de strik is gemaakt met het mooie Flirty Flamingo Gold Metallic Ribbon. Een aantal Gold Metallic Pearls maken de kaart af.

Gratis instructievideo

Wil je weten hoe ik deze kaart stap-voor-stap heb gemaakt? Bekijk dan deze video, klik op de afbeelding om naar YouTube te gaan.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer ik een nieuwe video plaats? Abonneer je dan op mijn kanaal, je ontvangt dan automatisch een melding wanneer ik een nieuwe video plaats.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Sale-A-Bration inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.