Thema: Holiday Happenings met Santa Express Memories & More

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Holiday Happenings. Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete product(en) van Stampin’ Up! om projecten te creëren waarin de verschillende feestdagen terugkomen. Van Kerst tot Hannukah tot Thanksgiving. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerkingen van mijn mede design teamleden. :). Ik ben aan de slag te gaan met het toffe Santa Express Memories & More Card Pack en de bijpassende Santa Express Memories & More Cards and Envelopes.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Geen tijd? Gebruik Santa Express voor Snelle Kaarten!

Als je niet veel tijd hebt, maar toch snel een aantal kaarten wilt maken. Dan zijn de Santa Express Memories & More Card Pack en de bijpassende kaarten en enveloppen een life saver! De basiskaarten hebben verschillende voor- en achterkanten, waardoor je ze op 4 manieren kunt gebruiken. In een pakketje zitten 20 kaarten en 20 enveloppen!

En in de Card Pack zitten maar liefst 54 stuks: Een aantal kleine kaarten, grote kaarten, acetate kaarten, stickers en laser cuts. In de onderstaande video zie je ze voorbij komen!

Santa Express Kaarten Kwartet

Aangezien ik op het moment weinig tijd heb om te knutselen, was ik heel erg blij dat ik terug kon pakken naar de Santa Express Memories & More Card Pack. Ik maakte een viertal kaarten. Twee met een horizontale oriëntatie en twee verticale exemplaren.

Bij het eerste kaartenduo gebruikte ik twee grote kaarten die ik direct op de kaart plakte.

Bij de kaart met het treintje heb ik delen van andere grote kaarten gebruikt om het roze deel en het tekstgedeelte op de kaart te krijgen. Mijn Paper Snips hebben mij daarbij geholpen. Het treintje knipte ik ook uit en heb ik met Stampin’ Dimensionals toegevoegd aan de kaart.

De Shaded Spruce kaart is een stuk eenvoudiger te maken. Een grote kaart als achtergrond, met daarop, verhoogd, een kleine kaart. Hierop gebruikte ik een laser cut tekst, die kleurde met Shaded Spruce Stampin’ Blends, en een sticker die ik opplakte met Stampin’ Dimensionals.

Dan nu naar het verticale duo.

De groene kaart is zeer eenvoudig en snel. Een grote kaart als achtergrond, met daarop twee kleine kaarten waarvan de tekst kaart op de kaart geplakt is met Stampin’ Dimensionals.

Bij de rode kaart heb ik zo’n gave Acetate Kaart met de witte tekst ‘Ho Ho Ho’ op de basiskaart geplakt. Dit geeft zo’n leuk effect. Daarop het kleine kaartje met de olijke kerstman. Een sticker met tekst, op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals, maakt de kaart af.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Holiday Happenings Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Ideal, PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 13,50