Winter Layout

Hallo en welkom bij de Scrapbook Sunday Bloghop. Ons thema is deze maand: Winter!

Voor mijn winterse layout heb ik geen geijkte foto gekozen. Het is namelijk een foto van mijn Tunisch haakwerk. En nu vraag je jezelf vast af: “Danielle, wat heeft een Tunisch haakwerk nu te maken met winter?”.

Juist, het lijkt wat vergezocht, maar voor mij is de winter bij uitstek het seizoen om te handwerken. Van (Tunisch) haken en breien tot borduren. Ik vind het heerlijk om mezelf op winterse avonden lekker te installeren op de bank met bijv. een haakwerkje, muziekje aan en als kers op de taart: Een brandende open haard.

Dus ja, vandaar een haakfoto voor deze Winter layout 🙂

Needle & Thread

Voor mijn A4 layout heb ik de Crafting Forever stempelset uit de jaarcatalogus (blz. 179) gecombineerd met de nieuwe Needle & Thread stempelset uit de voorjaars/zomercatalogus (blz. 39).

A4 Scrap layout met Needle & Thread, Crafting Forever, Rectangle Stitched Framelits en Cable Knit embossing folder

Het is een clean & simple layout geworden waarbij ik diverse kleuren van het garen op de foto heb laten terugkomen in het cardstock en inktkleuren. Onderaan dit bericht zie je alle gebruikte materialen.

Journaling is een belangrijk onderdeel van scrapbooken. Een soort mini dagboek op iedere layout 🙂

Process Video

Wil je weten hoe deze scrap layout tot stand gekomen is? Klik dan op de onderstaande afbeelding om naar de process video van deze layout op mijn YouTube kanaal te gaan.

Klik op de afbeelding.

Nog meer scrapbook inspiratie

Ook de andere Scrapbook Sunday Design Teamleden zijn aan de slag gegaan met een Winter layout. Benieuwd naar hun creaties? Klik snel op de onderstaande knop om naar het volgende blog te hoppen voor meer scrapbook inspiratie. Onder de knop vind je ook nog een complete lijst met deelnemers.

Een heel fijne zondag nog!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00