*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Anders dan anders Valentijnskaart

We zitten alweer een dikke week in februari en Valentijnsdag komt met rasse schreden dichterbij 🙂 Op zich ben ik niet heel erg voor de commercie van Valentijn, maar wat ik wel leuk vind is om mijn geliefde een leuk kaartje te sturen. In dit geval een anders-dan-anders Valentijnskaartje omdat er geen hartje aan te pas komt, maar wel de toffe Shark Frenzy bundel uit de Stampin’ Up! januari-juni Mini Catalogus.

De bundel bestaat uit de Shark Frenzy stempelset en de Shark Dies. Je kunt er echt super leuke kaartjes meemaken, kijk maar naar de onderstaande voorbeelden van Stampin’ Up! die terug te vinden zijn in de Mini Catalogus.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Shark Frenzy Valentijnskaart

Mijn schatje is een groot fan van de kleur blauw, dus die wilde ik uiteraard terug laten komen op mijn kaart. Ik heb mijn kaart losjes gebaseerd op de grijze voorbeeldkaart uit de catalogus.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop heb ik een Basic White Cardstock mat geplakt van 8,5 x 14,5 cm, deze heb ik embossed met de Subtle 3D Embossing Folder, tevens heb ik er een cirkel uit gestanst met de Layering Circles Dies. Onder het doorkijkje heb ik een stuk Whale Of A Time Designpaper geplakt.

Vervolgens heb ik diverse onderwaterplantjes gestanst met de Shark Dies. Een aantal zijn gestanst uit Vellum Cardstock, ook een aantal uit de embossed cirkel die ik uit de mat gestanst had en als laatste een uit glad Basic White Cardstock. Deze heb ik op verschillende hoogtes in de cirkel geplakt om een achtergrondje te creëren.

Op de voorgrond steelt Mr. Shark de show. Ik heb hem ingekleurd met Smoky Slate en Pool Party Stampin’ Blends.

De tekst heb ik gestempeld met Misty Moonlight Classic Stampin’ Ink en uitgeknipt. Een aantal Misty Moonlight In Colors Enamel Dots maken het kaartje af.

Ik hoop dat je het leuk kaartje vindt en mocht je nu zelf aan de slag gaan met de Shark Frenzy bundel, dan zou ik het leuk vinden als je jouw creaties met mij wilt delen. Je kunt bijvoorbeeld een foto plaatsen in het Mrs. Brightside Craft Forum.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog een fijne dag.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.