*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Thema: Sketch uitdaging

Welkom bij de Creatieve Harten bloghop! Vandaag hoppen we een beetje anders dan anders dan anders. Normaal gesproken hebben we een bepaald thema waar iedereen een eigen invulling aan geeft. Deze keer hebben we een Sketch uitdaging.

Alle deelnemers maken een kaart of ander project met de onderstaande sketch. Iedereen kan deze een eigen interpretatie geven zolang de
oorspronkelijke sketch nog wel herkenbaar is.

Country Home & De Mooiste Momenten

Bij mijn project heb ik de sketch vrij letterlijk genomen. In plaats van een grote bloem met blaadjes heb ik gekozen voor een soort van bloemenarrangement en i.p.v. diverse soorten designer series paper of cardstock heb ik gekozen voor een combinatie van dsp, lint en glimmer paper.

Country Home, De Mooiste Momenten, Botanical Tags dies, Scalloped Linen Ribbon, Sparkle Glimmer Paper en Rhinestones

De grote bloem op de kaart heb ik vervangen door een soort van bloemenarrangement afkomstig van de Country Home stempelset. De afbeelding is gestempeld met Gray Granite en ingekleurd met Stampin’ Blends. Dit gaat heel goed, want de Classic Stampin’ Pads zijn op waterbasis en de Blends op alcoholbasis en dat werkt zeer goed.

Een aantal Vellum takjes van de Botanical Tags dies maken het bloemenarrangement compleet. De prachtige tekst uit de Mooiste Momenten heb ik met wit heat embossed op Gray Granite cardstock.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Whisper White Thick cardstock – 10 x 14 cm op kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals
  • DSP: Soft Sea Foam Subtles Designer Series Paper – 5,5 x 10 cm
  • Glimmer Paper: Sparkle Glimmer Paper – 0,5 x 13 cm
  • Ribbon: Purple Posy Scalloped Linen Ribbon – ong. 11-12 cm
  • Restjes Whisper White en Gray Granite cardstock voor stempelafbeeldingen en tekst
  • Stempelsets: Country Home en De Mooiste Momenten (klik hier voor meer Nederlandse stempelsets)
  • Overig: Rhinestones, Stitched Shapes, Botanical Tags en Vellum cardstock

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

De kleurencombinatie van het Gray Granite, Soft Sea Foam en Purple Posy vind ik echt prachtig. Fris en zacht, een prachtige kaart voor een lief bruidspaar.

Nog meer sketch interpretaties

Ook mijn teamgenoten zijn aan de slag gegaan met de Sketch uitdaging en door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken kom je bij het volgende blog.

Bedankt voor je bezoek en geniet van je dag!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00