Thema: Small Treat

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat het thema ‘Small Treat’ centraal. Ieder design teamlid maakt een project wat als klein geschenkje gegeven kan worden en we gebruiken natuurlijk de producten van Stampin’ Up!. Mijn Small Treat is een leuke verpakking (gezien bij @stempeldochmal op Instagram) met de All Bundled Up Stempelset. Die gebruikte ik ook voor deze projecten: Klik hier!

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Small Treat met All Bundled Up

Voor mijn Small Treat heb ik niet alleen gebruik gemaakt van de All Bundled Up Stempelset, maar ook van de Celebrate With Tags Stempelset (klik hier voor nog een voorbeeld) én het prachtige Snowflake Specialty Vellum.

Voor de basis heb ik Sweet Sorbet Cardstock gebruikt en dit komt ook terug in de sluiting die ik heb gemaakt met het 2022-2024 In Colors Glimmer Paper en de Decorative Circle Punch.

Het koddige wasbeertje uit de All Bundled Up Stempelset ‘bewaakt’ de Small Treat. Ik heb de afbeelding ingekleurd met Smoky Slate, Basic Black, Sweet Sorbet en Flirty Flamingo Stampin’ Blends. Een aantal feestelijke Kerstpailletten maken het geheel af.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis video tutorial. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en het wonder van het internet brengt je naar mijn video.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00