Valentijns Thema

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel het thema Valentijn centraal. Ik ging aan de slag met de Snail Mail Product Suite uit de spiksplinternieuwe Stampin’ Up! january-june Mini Catalogus die over een aantal dagen – 5 januari – van start gaat. Een toffe suite met prachtige producten waarbij lieve slakjes centraal staan.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Snail Mail Valentijnskaart

Voor de bloghop maakte ik een schattig kaartje m.b.v. de Snail Mail Product Suite. Hierin zit de polymeer Snailed It stempelset en de gave Snail Dies stansset. Met die stansen kun je de afbeeldingen uit de stempelset stansen, maar ook hele leuke kleine envelopjes en die laatste staan centraal op mijn kaart.

De basis van het project is een kaart van Blushing Bride kaartkarton (10,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). De mat (9,5 x 9,5 cm) is embossed met de Tasteful Textile 3D Embossing Folder.

Hierop heb ik drie mini envelopjes, gestanst met de Snail Dies en het Snail Mail Designpapier, geplakt. Twee van de envelopjes hebben een briefje, een is dicht gestrikt met het Snail Mail Baker’s Twine en last but not least een leuk klein slakje gestanst uit het Snail Mail Designpapier.

Stap-voor-stap Video Tutorial

Wil je weten hoe ik de bovenstaande kaart stap-voor-stap gemaakt heb? Bekijk dan de instructie video die ik heb opgenomen. Klik op de onderstaande afbeelding om de video te bekijken.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met ? Klik dan snel op de eerste naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.