Feel Good Stampin’ thema: Zie Ze Vliegen

Deze maand staat het thema Zie Ze Vliegen centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project met een vliegend thema in de breedste zin des woords. Hierbij gebruiken ze natuurlijk hun favoriete Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de mooie Soaring Swallows bundel uit de Stampin’ Up! Jan-Jun Minicatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Soaring Swallows Kaart

Ik ben gek op zwaluwen en kijk iedereen keer uit naar de avonden dat ze boven ons heen en weer schieten. Daarom stal de Soaring Swallows bundel meteen mijn hart. Deze bundel bestaat uit de Soaring Swallows stempelset en de bijpassende Swallows Dies stansen.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zitten twee matten: Een van Basic White (10 x 14 cm) en een van Layering Designs Vellum (9,7 x 13,7 cm).

Rondom de matten heb ik wat van het stoere Denim Ribbon gestrikt. Vervolgens heb ik hierop labels, gestanst met de Stitched So Sweetly Dies, en een banner geplakt, geponst met de Banners Pick A Punch. Het onderste label is van Pale Papaya Cardstock, daarop zit de banner van Polished Pink Cardstock.

Op het Basic White Cardstock heb ik de tekst gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt en wat spetters met Polished Pink Classic Stampin’ Inkt.

Daarna heb ik de zwaluw gestempeld met Tuxedo Black Memento en heb deze ‘ingekleurd’ met Night of Navy Classic Stampin’ Inkt. Deze is met Stampin’ Dimensionals op het label geplakt. Een aantal Rhinestone Waves Basic Jewels maken het af.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00