*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Swapkaart

Hallo, vandaag wil ik jullie een leuk project met de Special Someone stempelset en Special Day dies laten zien. Het is een swapkaart die ik maakt voor de Mini Catalogus swap bij het Creatieve Harten team. Een swap wil zeggen dat je projecten swapped = uitwisselt met andere teamleden. Dus in ruil voor mijn swapkaart heb ik er ook een terug gekregen.

Het is altijd leuk om te swappen, want je krijgt voor iedere swapkaart een swapkaart terug en dus heb je uiteindelijk diverse voorbeelden, soms met sets die je zelf niet hebt. Hieronder zie je de swapkaart die ik maakte met de super leuke Special Someone stempelset en de bijpassende Special Day dies die vanaf 4 februari te verkrijgen zijn zolang de voorraad strekt. Leuk detail: Deze stansset gaat ook over naar de 20-21 Stampin’ Up! jaarcatalogus 🙂 Wanneer je op de afbeelding klikt dan zie je nog meer verrassende bijpassende producten!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Special Someone Swapkaart

De basis van mijn kaart is Mint Macaron cardstock van 10 x 20 cm, lange kant gerild op 10 cm. Hierop heb ik enkele bloemen gestempeld met Mint Macaron Classic Ink.

Vervolgens heb ik een kleine scène gecreëerd met twee Stitched Shapes vierkanten (grootste mal) en de gras die van de Special Day stansset. Hiervoor heb ik Whisper White cardstock en Soft Sea Foam cardstock gebruikt. Op het Whisper White vierkantje heb ik een tekst gestempeld met Early Espresso Classic Ink en een aantal mini vlinders met Highland Heather Classic Ink.

Natuurlijk mocht de kleine wasbeer uit de Special Someone stempelset niet ontbreken. Dat is namelijk mijn favoriet. Ik heb hem gestempeld met Gray Granite Classic ink. Door de polymeer stempels kun je het lijfje heel makkelijk op de lijnafbeelding stempelen.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog een hele fijne dag toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Special Day Dies
[153587]
€ 35,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00