*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Extra Christmas Time Is Here Stampin’ Creative Bloghop!

Vandaag hopt het Stampin’ Creative Designteam een keertje extra (de reguliere bloghop vindt namelijk volgende week pas plaats) om de prachtige Christmas Time Is Here product suite in het zonnetje te zetten.

De Christmas Time Is Here product suite bestaat uit een 6-tal prachtige producten, die nog t/m 30 november te bestellen zijn zolang de voorraad strekt. Ik ben helemaal gek op deze suite en heb er al meerdere projecten mee gemaakt (zie hier en hier).

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Christmas Time Is Here Gift Box

Zoals je misschien wel weet heeft het prachtige Christmas Time Is Here DSP mijn hart gestolen. Daarom heb ik dit papier wederom de hoofdrol laten spelen bij mij project van vandaag.

Een zogenaamde Gift Box. Een prachtige verpakking met daarin een doosje en pocket met kaart. Het doosje kun je natuurlijk vullen met kaarten (dat heb ik gedaan) of met iets anders leuks 🙂

Deze Christmas Time Is Here Gift Box heb ik geCased van Caroline Van Der Straaten, die het weer geCased heeft van Ine Van Den Eijnden en Hélène Den Breejen.

Buitenkant

Hoe mooi is die combinatie van het luxueuze papier, het Gold Shimmer Ribbon, de Gold Glitter Enamel Dots en de uitgeknipte roosafbeeldingen van het Christmas Time Is Here designer series papier? De belly band heb ik gemaakt m.b.v. de Delightful Tag Topper Punch.

Wanneer je de Gift Box openvouwt zie je het doosje waarvan ik het deksel mooi aangekleed heb met DSP, lint, enamel dots en een tekstlabel. De insert uit de pocket, die verstopt zit achter het doosje, heb ik bestempeld met afbeeldingen uit de Christmas Rose stempelset.

Open gevouwen gift box

In het doosje zit een set van 4 dezelfde kaarten met enveloppen. Hoe gaaf is het een kaartenset kado te geven in een gift box, die daarna ook nog eens gebruikt kan worden als een geschenkverpakking? Hieronder zie de kaart waarvan ik een set van 4 heb gemaakt. Zo kon ik ook die halve roosafbeeldingen, die op de rand van het papier gedrukt zijn, gebruiken. Zonde om die weg te doen, toch?

Meer inspiratie

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn projecten. Om nog meer inspiratie op te doen klik je gewoon op de naam onder die van mij, ik ben Danielle Bennenk, om door te hoppen naar haar blog.

Lieve groeten en tot een volgende keer,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

<
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00