*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

In The Spotlight: Beautiful Friendship

Het is 1 juli en dus tijd voor een nieuwe Stamping Society Online Video Tutorial bundle. Deze keer staat de stempelset Beautiful Friendship in de spotlight.

Deze stempelset heeft prachtige watercolor achtige bloemenafbeeldingen en mooie veelzijdige teksten.

Het leukste is dat deze stempelset echt al het werk voor je doet. Een aantal stempelkleuren en wat cardstock en je kunt al aan de slag om de mooiste kaarten te maken. Perfecte set voor de beginnende stempelaar dus. Ook voor de stempelaar met enige of veel ervaring is deze stempelset een must-have want je kunt er ook super leuke technieken mee doen. Een aantal hiervan zijn opgenomen in onze tutorial bundel… Dus lees hieronder hoe je zo’n bundel in je bezit kunt krijgen 🙂

Stamping Society Tutorial bundel info

De Stamping Society Online Video Tutorial Bundle is een maandelijkse bundel met 6 verschillende projecten die exclusief ontworpen zijn voor deze Tutorial bundle. De projecten en beschrijvingen zijn dus nergens anders te vinden.

De tutorial bundel is Engelstalig, maar doordat er voor ieder project een video wordt gemaakt is alles heel duidelijk. Waar mogelijk worden bij de projecten afmetingen weergegeven in centimeters en inches. Mocht je toch vragen hebben over een project, dan mag je mij altijd mailen.

Wil je weten hoe jij deze tutorial bundel kunt ontvangen/aanschaffen? Klik dan op de onderstaande knop.

Sneak Peeks

Zoals iedere maand laat het Stamping Society Design Team tijdens de bloghop een project met het focus product zien. Het project wat zij hebben gemaakt en omschreven voor de Online Video Tutorial Bundel is natuurlijk een verrassing, dus daar laten we alleen maar een Sneak Peek van zien.

Deze maand zitten er echt fantastische projecten in onze Online Video Tutorial bundel. Van prachtige kaarten met diverse technieken tot leuke kaartendoosjes en alle projecten zijn dus gemaakt met de Beautiful Friendship stempelset.

Beautiful Friendship One Sheet Wonder

Voor deze bloghop heb ik een soort van One Sheet Wonder gemaakt. Eerst heb ik een vel Whisper White cardstock (A4) bestempeld met de mooie afbeeldingen van de Beautiful Friendship stempelset. Zo heb je in een hand omdraai een eigen gemaakt Designer Series Papier.

Dit A4 vel heb ik vervolgens gebruikt om een zogenaamd Tuck ‘N Fold doosje te maken naar een idee van de geweldige Sam Hammond (Klik hier om naar haar project te gaan). De restjes heb ik vervolgens gebruikt om 4 3″ x 3″ (7,5 x 7,5 cm) kaartjes te versieren, die daarna het doosje in zijn gegaan met leuke bijpassende envelopjes.

Beautiful Friendship, Polka Dot Tulle Ribbon en Follow Your Art embellishment kit

Het DSP heb ik gestempeld in de kleuren Seaside Spray, Flirty Flamingo, Pineapple Punch, Daffodil Delight, Grapefruit Grove, Highland Heather, Melon Mambo, Soft Sea Foam en Pear Pizzazz.

Het doosje wordt dichtgehouden met het lieflijke Whisper White Polka Dot Tulle Ribbon. Het kleine hartje komt uit de Follow Your Art embellishment kit. Wat een dotje hè?

In het doosje zitten dus 4 kleine kaartjes (3″ x 3″ of 7,5 x 7,5 cm) met de leuke kleine envelopjes uit de jaarcatalogus.

Mini kaartjes. Achtergrondje gestempeld met de hortensia stempel uit de Beautiful Friendship stempelset. De vierkantjes en strookjes zijn dus overgebleven van het doosje.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Stamping Society op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van onze Video Tutorials en bloghops ‘like’ dan onze Stamping Society Facebook page!

Nu is het tijd om door te hoppen naar het volgende blog, ik weet zeker dat Delys weer een prachtig project gemaakt heeft.

Hartelijk dank voor je bezoek en een fijne dag gewenst!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.