*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Piece of Cake – Stamping Sunday Bloghop

Hallo, wat leuk dat je vandaag een bezoekje aan mijn blog brengt. Het is weer tijd voor de Stamping Sunday bloghop en deze maand staan een aantal producten centraal. De Floral Romance suite, de Piece of Cake bundel en het Beautifully Detailed Specialty Designer Series Papier.

Bij mijn projecten heb ik een combinatie gemaakt met de elegante Lace Dynamic Embossing Folder en de gave Piece of Cake bundel. Die laatste heb ik ook al bij dit project gebruikt.

Simple Stamping Kaart

Bij al mijn projecten heb ik gebruik gemaakt van dezelfde kleurencombinatie: Whisper White, Soft Sea Foam en Gray Granite. Bij mijn eerste kaart heb ik een achtergrondje gestempeld met de leuke kaarsjes uit de Piece of Cake stempelset en Soft Sea Foam. De tekst is gewoon onder het achtergrondje gestempeld met Gray Granite.

Piece of Cake bundel en Basics Adhesive-Backed Sequins

Het taartje is gestempeld op Whisper White cardstock met Gray Granite en daarna heb ik hem in z’n geheel uitgeknipt. Een aantal Soft Sea Foam Adhesive Backed Basics Sequins maken het af.

 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant 10,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm
 • Restje Whisper White cardstock voor taart
 • Inkt: Soft Sea Foam en Gray Granite
 • Stempelset: Piece of Cake
 • Overig: Basics Adhesive-Backed Sequins

Casual Stamping Kaartje

Bij het Casual Stamper kaartje heb ik de Piece of Cake stempelset gecombineerd met de Wonderful Romance stempelset van de Floral Romance Product Suite voor de achtergrond.

De achtergrond is wederom gestempeld met Soft Sea Foam en het tekstje met Gray Granite. Door wat extra laagjes toe te voegen; Polka Dot Tule Ribbon en Stitched Shapes Ovaal, krijgt de kaart meteen een rijkere uitstraling.

Piece Of Cake stempelset, Wonderful Romance stempelset, Polka Dot Tule Ribbon en Basic Adhesive-Backed Sequins
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant 10,5 cm
 • Mat 1: Soft Sea Foam cardstock – 10 x 14 cm
 • Mat 2: Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm
 • Restjes Whisper White cardstock voor taart en Stitched Shape Ovaal.
 • Inkt: Soft Sea Foam en Gray Granite
 • Stempelsets: Piece of Cake en Wonderful Romance
 • Overig: Stitched Shapes Framelits, Basics Adhesive-Backed Sequins en Polka Dot Tule Ribbon

Avid Stamping Kaart

Dit keer is de mat van de kaart embossed met de elegante Lace Dynamic embossing folder. Er zijn net als bij de vorige kaart laagjes toegevoegd door het Polka Dot Tule ribbon, Linen Thread en de los geknipte tekstdeeltjes.

Lace Dynamic embossing folder, Piece of Cake stempelset, Polka Dot Ribbon, Linen Thread en Basic Adhesive-Backed Sequins.
 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant 10,5 cm
 • Mat 1: Soft Sea Foam cardstock – 9,5 x 13,5 cm
 • Mat 2: Whisper White cardstock – 9 x 13 cm, embossed met Lace Dynamic embossing folder. Uitgestanst ovaal is gebruikt voor de Casual Stamping kaart
 • Restjes Whisper White cardstock voor taart en tekst
 • Inkt: Soft Sea Foam en Gray Granite
 • Stempelset: Piece of Cake
 • Overig: Basics Adhesive-Backed Sequins, Lace Dynamic embossing folder, Polka Dot Tule Ribbon en Linen Thread

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Alledrie de Piece of Cake kaarten op een rijtje

Dosis inspiratie

Door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken ga je naar het volgende blog. Het Stamping Sunday Design Team hoopt je een flinke dosis inspiratie te geven 🙂

Nog een hele fijne dag gewenst en tot snel,

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00