Must Have: Thee & Troost

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Must Have. Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete Must Have product(en) uit de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus. Ik ging aan de slag met een aantal producten uit de Thee & Troost Collectiepakket, in het Engels is dat de Tea Boutique Collectiepakket. Het leuke papier, het leuke thema – ben namelijk een enorme theeleut – en het feit dat het een Nederlandse stempelset betreft!

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Thee & Troost projecten

Hieronder zie je de twee projecten die ik met het Thee & Troost productpakket en het Thee & Trend Designpapier maakte. Een leuke Fun Fold en een bijpassend vierkant kaartje.

Thee & Troost Double Point Kaart

Deze Fun Fold is echt super leuk om te maken. Je creëert eerst de basis met twee ‘punten’, vandaar de naam Double Point, en daarbij een leuke insert. Als basis heb ik Crumb Cake Cardstock gebruikt in combinatie met Basic White Cardstock en twee designs uit het Thee & Trend Designpapier.

Vervolgens heb de insert bestempeld met twee van de nieuwe In Colors: Parakeet Party en Sweet Sorbet Classic Stampin’ Inkt. De tekst is gestempeld met Crumb Cake Classic Stampin’ Inkt.

De voorzijde van de Fun Fold heb ik aangekleed met enkele gestanste onderdelen van de stempelset en de bijpassende Theekopstansen. Ik heb hiervoor buiten de hierboven genoemde kleuren ook Crushed Curry Classic Stampin’ Inkt gebruikt. Het kopje heb ik ingekleurd met de Light Crumb Cake Stampin’ Blends.

Vierkant kaartje

Vervolgens heb ik een vierkant kaartje gemaakt met dezelfde basiskleuren, met uitzondering van de tekst. Deze heb ik gestempeld met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt. De mat is embossed met de Blokruiten (Gingham) Embossing Folder. Vervolgens heb ik wat restjes van het Thee & Trend Designpapier gebruikt en natuurlijk ook weer de leuke afbeeldingen en teksten van het Thee & Troost Product Pakket.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Must Have Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50