*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

XL Thoughtful Blooms & Small Bloom Punch kaart

In december heb je wellicht mijn mini kaartensetje met de Thoughtful Blooms stempelset en Small Bloom Punch gezien.

Deze keer heb ik er een XL kaart mee gemaakt. Zo’n grote rechthoekige kaart van 21 x 21 cm, gerild op 10,5 cm, met daarom een mat van zelf gestempeld dessin papier. Heerlijk rustgevend om te doen.

Alleen al het bij elkaar zoeken van de kleuren zorgt voor een zen-moment. Uiteindelijk heb ik de volgende kleuren voor het dessin papier gebruikt: Pear Pizzazz, Soft Sea Foam, Balmy Blue, So Saffron en Mango Melody.

Om de kaart wat extra dimensie te geven heb ik nog een aantal extra bloemen gestempeld met So Saffron en Mango Melody. Daarop heb ik een Flirty Flamingo Adhesive Backed Sequin geplakt. De bloemen heb ik geponst met de Small Bloom Punch en met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Je zal wel denken: “Waar is de tekst?” Die heb ik aan de binnenkant van de kaart gestempeld. Ik vond de voorzijde al mooi genoeg zonder tekst 🙂

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
  • Mat: Sahara Sand cardstock – 9,5 x 21 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 9 x 21 cm
  • Restjes: Whisper White cardstock voor bloemen
  • Overig: Gingham Gala Adhesive Backed Sequins en Magnolia Lane Ribbon Combo Pack

Wil jij deze stempelset ook hebben?

Ik hoop dat je deze XL variant met de coole Thoughtful Blooms stempelset en Small Bloom Punch je bevalt. Mocht je nu zelf aan de slag willen met een of beide van deze Sale-A-Bration producten, dan kan dat. Je kunt deze producten gratis uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder bij een bestelling van € 60 of een meervoud ervan.

De Thoughtful Blooms stempelset is een € 60 item en kun je dus al uitzoeken bij een bestelling van € 60 of meer. De Small Bloom punch is een € 120 item en kan uitgezocht worden bij een bestelling van € 120 of meer. Weet je trouwens, dat deze lieve punch ook opgenomen wordt in de 2020-2021 Stampin’ Jaarcatalogus? Ja dus! Leuk hè?

De Sale-A-Bration is een en al feest en er zijn nog veel meer voordelen dan de gratis producten, klik hier om deze voordelen te bekijken. Wil je er meer informatie over hebben of een bestelling plaatsen? Stuur mij dan een mail, ik beantwoord je vragen met liefde en verzorg graag je bestelling.

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen


Paper Trimmer
€ 30,00
Paper Snips
€ 12,00