Frisse kaart met Thoughtful Expressions Productpakket

Welkom op mijn blog! Wellicht ben je hier gekomen via de International Smart Stampin’ Facebook Hop. Deze hop vindt maandelijks plaats en heeft altijd een thema. Deze maand is dat ‘Mini Catalogus’. Iedereen is dus aan de slag gegaan met nieuwe producten en ik koos het prachtige Thoughful Expressions Productpakket om een kaart te maken met veel wit en frisse kleuren.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Thoughtful Expressions Kaart

De prachtige afbeeldingen van de Thoughtful Expressions Stempelset schreeuwen erom om ingekleurd te worden en dat heb ik dus ook gedaan. Ik vind het altijd zo ontspannend om afbeeldingen in te kleuren. Als kleurmedium koos ik mijn favoriete Stampin’ Blends in diverse frisse kleuren: Lemon Lolly, Bubble Bath, Flirty Flamingo, Melon Mambo, Granny Apple Green, Old Olive, Pool Party en Pretty Peacock.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (14,5 x 21 cm) is van Basic White Thick Cardstock. De mat (10 x 14 cm) heb ik embossed met de Softly Sophisticated Embossing Folder. Deze embossing folder is samen met de bijpassende stempelset gratis uit te kiezen tijdens de Sale-A-Bration bij een bestelling van €120 of meer.

Het label heb ik gestanst met de Thoughtful Expressions stansset, evenals de afbeeldingen van de kolibrie en de bloemen. Natuurlijk heb ik deze eerst ingekleurd. Een drietal Lemon Lolly Zelfklevende Matte Steentjes clusters maken de kaart af.

Ik ben heel blij met het eindresultaat. Zoals mijn lief altijd zegt: “Echt een Danielle kaart”…. Hij vindt hem dus mooi, en dat komt goed uit, want met de tekst “Where in the world would I be with you?” is deze kaart natuurlijk aan hem gegeven smile 

Meer inspiratie? Hop door!

Wil je nog meer inspiratie opdoen en door hoppen naar de andere projecten? Ga dan naar mijn Facebook pagina – klik hier – In de beschrijving vind je de link naar de Facebookpagina van de volgende deelnemer.  Klik op de link en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.