*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Hooray!

Hooray! Ofwel ‘Hoera!’. Welkom bij de Top 10 Winners Bloghop van Kylie Bertucci‘s Project Highlights April.

Ik deed mee aan de Project Highlights met deze kaart en met dank aan jullie stemmen mag ik vandaag meedoen aan deze bloghop. Het is altijd weer een eer om met zoveel getalenteerde designers te mogen ‘hoppen’ 🙂

Mosaic Mood

Bij het On Stage evenement in Düsseldorf ontvingen alle deelnemers een pak van het prachtige Mosaic Mood specialty designer series papier. De naam van het papier zegt het al, het is gevuld met mooie mozaïek patronen en het papier heeft diverse afbeeldingen met een glanzend reliëf.

Mosaic Mood designer series papier, Subtle embossing folder, Well Written dies en Share What You Love Artisan Pearls in Petal Pink.

Voor mijn kaart heb ik enkele mozaiek rozen uit het Mosaic Mood designer series papier geknipt en op een Smoky Slate mat – embossed met de Subtle Embossing Folder – geplakt.

Het woord Hooray van de Well Written dies heb ik 2x gestanst uit Smoky Slate en 1x uit Silver Glimmer Paper. De woorden heb ik op elkaar geplakt met mijn Fine Tip Glue Pen. Doordat het sentiment verhoogd is, komt het prachtig tot zijn recht. Een drietal Petal Pink Artisan Pearls maken het kaartje af.

Mosaic Mood dsp, Subtle embossing folder, Well Written dies en Share What You Love Artisan Pearls

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Meer inspiratie

Natuurlijk hebben ook de andere winnaars een prachtig project gemaakt om met jullie te delen tijdens deze bloghop. Klik dus snel op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) om een kijkje te gaan nemen op het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek en ik hoor graag wat je van mijn kaartje vindt. Lieve groeten en tot snel,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00