Sale-A-Bration Bloghop

Samen met een aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Sale-A-Bration Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. In deze bloghop laten we producten zien uit de nieuwe Sale-A-Bration folder, die 5 januari van start gaat. Ik koos de Touch Of Ink stempelset, een supergave stempelset met toffe afbeeldingen en teksten.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Touch Of Ink Notecardset

Toen ik aan de slag ging met de Touch Of Ink stempelset kon ik niet stoppen na maar een kaart… Dus ik maakte maar meteen een setje.

Als basis gebruikte ik de White Notecards + Envelopes van Stampin’ Up!. En vervolgens heb ik met alle afbeeldingen uit de Touch Of Ink stempelset een kaart gemaakt. Hierbij heb ik vier van de 2020-2022 In Colors gebruikt: Bumble Bee, Magenta Madness, Just Jade en Misty Moonlight.

Touch Of Ink Notecard in detail

Alle kaarten hebben dezelfde opzet. Eerst heb ik de voorzijde gesponst met de spiksplinternieuwe Blending Brushes in een van de vier In Colors. Vervolgens heb ik de tekst en de stippen gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt.

Vervolgens heb ik de afbeeldingen op Whisper White Cardstock gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt. De afbeeldingen zijn ingekleurd met de stempels van de Touch of Ink stempelset. Het is namelijk een zogenaamde two-step stamping stempelset. Vervolgens heb ik de afbeeldingen uitgeknipt met mijn Paper Snips en opgeplakt met Mini Stampin’ Dimensionals.

Meer Sale-A-Bration inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer Sale-A-Bration inspiratie. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het blog van de designer waar je meer informatie kunt vinden over het project.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.