*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Aan de slag met de Trimming The Town product suite!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Favo Mini Catalogus Product. Ook al moest ik echt kiezen uit veel favorieten, is uiteindelijk mijn keus op de Trimming The Town product selectie gevallen. Omdat ik de huisjes dus echt fantastisch vind, maar zeker ook omdat Stampin’ Up! € 3,00 per verkochte Coming Home stempelset doneert aan een goed doel t.b.v. adoptie, pleegzorg en onvruchtbaarheid. Een doel dat mij zeer aan ‘t hart gaat.

Gave Trimming The Town Pocketkaart

Bij mijn bloghop project heb ik alle producten uit de Trimming The Town product selectie gebruikt. De basis van de pocketkaart is gemaakt met het Trimming The Town Designerpapier. Bij het versieren van de pocket heb ik gebruik gemaakt van de Coming Home stempelset, Home Together Dies, de All The Trimmings Embellishments en het gave All The Trimmings Ribbon Combo Pack.

Ik verschillende kleuren Stampin’ Blends gebruikt om de afbeeldingen in te kleuren, onderaan dit bericht vind je alle door mij gebruikte kleuren.

Zie je dat leuke tekstje met ‘Witte Kerst’? Dat is niet gestempeld, maar uit het designpapier geknipt. Super handig dus en buiten deze tekst zijn er nog veel meer Nederlandse teksten te vinden op het papier.

Natuurlijk heb ik ook de insert bestempeld en versierd. Het is echt super leuk om de verschillende scènes te creëren met de huisjes, boompjes en natuurlijk dat leuke autootje. Met de Detailed Trio Punch heb ik het gaatje in de insert geponst waardoor ik het Old Olive lint geknoopt heb.

Video Tutorial!

Wil je weten hoe ik deze gave Trimming The Town pocketkaart heb gemaakt? Kom dan morgen terug naar deze site, want dan post ik een video tutorial waarin ik stap-voor-stap uitleg hoe je dit project zelf kunt maken!

Nog meer Favo Mini Catalogus Producten!

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favoriete producten die de andere bloghop deelnemers hebben gebruikt? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Box Of Sunshine zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Stampin' Seal
[152813]
€ 9,75