*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Goede voornemens

Goede voornemens ontstaan meestal aan het begin van het nieuwe jaar, in dit geval wil ik er een starten aan het begin van een nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus… Nou ja, ik begin eigenlijk iets eerder want de nieuwe catalogus gaat begin juni van start. Mijn voornemen is namelijk om wat meer video’s te plaatsen op mijn YouTube kanaal.

  1. Omdat ik het leuk vind om de video’s te maken en zo mensen te inspireren
  2. Omdat ik graag stap-voor-stap wil laten zien hoe een kaart of ander project gemaakt wordt
  3. Omdat ik graag meer volgers wil hebben op mijn YouTube kanaal, want dan kan ik in de toekomst Live gaan op YouTube i.p.v. Facebook waardoor ik ook mijn volgers kan bereiken die geen Facebook hebben.

Dat laatste punt brengt mij meteen bij een ietwat brutale vraag… Zou jij misschien mijn YouTube kanaal willen volgen (als je dat al niet doet)? Klik hier op deze link alsjeblieft: https://www.youtube.com/channel/UCx4UywOGnN5Dekl1OZ1B1tg

Under My Umbrella Clean Kaart

Met de leuke Under My Umbrella stempelset heb ik een Clean kaart gemaakt. Een clean kaart is een kaart met een rustige uitstraling en gemaakt met weinig materialen. Nou ja, weinig materialen is moeilijk als je verschillende kleuren Stampin’ Blends gebruikt, maar toch… 🙂

Op de Whisper White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) heb ik een snel ‘achtergrondje’ gecreëerd met diverse strookjes. Een strook Denim Ribbon, Silver Foil en Flirty Flamingo Cardstock. Op die laatste strook heb ik de tekst heat embossed met Versamark Inkt en White Stampin’ Emboss Powder.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

De afbeeldingen heb ik gestempeld op Whisper White Cardstock met Tuxedo Black Memento Inkt. Ze zijn ingekleurd met Stampin’ Blends (zie de gebruikte kleuren onderaan dit bericht) en uitgeknipt met mijn Paper Snips. Om ‘t af te maken heb ik een drietal Gingham Gala Balmy Blue Adhesive Backed Sequins toegevoegd.

Stap-Voor-Stap Video Tutorial

Ik heb een stap-voor-stap video tutorial gemaakt voor deze Under My Umbrella clean kaart. Hierin leg ik uit hoe ik deze kaart gemaakt heb, inclusief diverse tips & tricks! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de video te gaan.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50