*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Favoriete techniek(en) met Welcome Easter

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Favoriete techniek. Natuurlijk, kon ik weer eens niet kiezen… Dus ben ik met twee van mijn favoriete technieken aan de slag gegaan: Inkleuren met de Stampin’ Blends en sponsen. Ik heb hiervoor de Welcome Easter stempelset uit de jan-jun Mini Catalogus gepakt, want die is echt te cute voor woorden en super om in te kleuren!

Fris & Fruitige Welcome Easter kaarten

Met de drie schattige afbeeldingen uit de Welcome Easter stempelset heb ik drie kleine kaartjes gemaakt. Ieder kaartje heeft een basiskaartje van Whisper White Cardstock (10 x 20 cm, rillen lange zijde op 10 cm). Deze basiskaart is op een mat van 10,5 x 10,5 cm geplakt. Die mat is per Welcome Easter beestje verschillend: Het lammetje heeft een Flirty Flamingo Cardstock basis, het kuikentje een basis van Coastal Cabana Cardstock en het haasje heeft Daffodil Delight Cardstock als basis.

Vervolgens zitten er op het basiskaartje nog twee matten. Een gekleurde van 9,5 x 9,5 cm en een Whisper White mat van 9 x 9 cm. Iedere Whisper White mat is gesponst – een van mijn huidige favoriete technieken – in de kleur van het gekleurde cardstock.

Tevens heeft ieder kaartje een tekstlabel van Basic Black Cardstock waar de tekst ‘Sweet Friend’ uit de Welcome Easter stempelset op gestempeld is met Versamark en heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder. Een aantal Iridescent Sequins geven nog wat extra kleur aan elk kaartje.

Het lammetje is op een restje Whisper White Cardstock gestempeld met Tuxedo Black Memento en vervolgens ingekleurd met Stampin’ Blends, mijn andere favoriete techniek van het moment, en uitgeknipt. Voor het lammetje heb ik de kleuren Petal Pink Light en Dark, Flirty Flamingo Light, Seaside Spray Light en Dark en Smoky Slate Light en Dark gebruikt. Om de overgang van het grijs naar wit te krijgen heb ik de Color Lifter aan ‘t werk gezet.

Het lammetje is met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Welcome Easter kuiken

Net als het lammetje is het Welcome Easter kuiken gestempeld met Tuxedo Black Memento en gekleurd met de volgende Stampin’ Blends: Daffodil Delight Combo Pack en Pumpkin Pie Combo Pack. Ook dit schattige diertje is verhoogd op de kaart geplakt.

Schattig paashaasje

Het schattige paashaasje maakt het Welcome Easter drietal compleet. Ook deze lieverd is gestempeld met Tuxedo Black Memento en vervolgens ingekleurd en uitgeknipt. Het lijfje van het paashaasje is ingekleurd met de Stampin’ Blends Soft Suede Combo Pack, de binnenkant van de oortjes en zijn voetjes zijn gekleurd met de Light Flirty Flamingo Stampin’ Blend, z’n wangen en neusje met de Dark Flirty Flamingo Stampin’ Blend.

Meer inspiratie van het Creatieve Harten Team

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favoriete technieken van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00