Thema: Christmas Cheer

Het thema is deze maand Christmas Cheer, ofwel projecten met een kerst thema. Ik ben aan de slag gegaan met het prachtige Whimsy & Wonder Specialty Designpapier uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus! Het is prachtig papier met toffe kerstafbeeldingen, een frisse kleurencombinatie en zilveren iridescent accenten.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Whimsy & Wonder kaart

De Whimsy & Wonder productselectie uit de Mini Catalogus was meteen al een van mijn favorieten. Door de toffe – niet klassieke – kleurencombinatie van o.a. Mint Macaron, Misty Moonlight, Blushing Bride, Mossy Meadow en Polished Pink. Voor mijn project wilde ik dus dit papier in de hoofdrol zetten.

De kaart bestaat uit een basiskaart (10,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Basic White Cardstock. Hierop heb ik een mat (9,5 x 9,5 cm) van Misty Moonlight Cardstock geplakt en daarop heb ik stroken Whimsy & Wonder Specialty Designpapier geplakt.

Vervolgens heb het focuspunt gecreëerd met diverse laagjes. Een geschulpte cirkel, gestanst met de Layering Circles Dies, van Basic White Cardstock met daarop die gave Wonderful Snowflake. De overige laagjes zijn gemaakt met kerstballen die ik uit het Whimsy & Wonder Designpapier heb geknipt en een tekst uit de Whimsical Trees Stempelset. Last but not least, heb ik nog wat bling-bling toegevoegd met wat Opal Rounds.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Opal Rounds
[154289]
€ 9,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00