*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Beestjes… Allemaal beestjes

Beestjes… Allemaal beestjes (ken je het liedje nog? haha), ofwel de Wiggly Worm bundel stond centraal tijdens mijn Facebook Live in het Mrs. Brightside Craft Forum afgelopen maandag, 15 juli ’19.

Ik vind die set echt super cute. Al die kleine koddige insecten en leuke teksten met diverse woordspelingen. De bijpassende Wiggly Bugs dies bevatten stansjes om al die leuke beestjes uit te stansen, maar ook diverse losse stansen zoals gras, paddestoeltjes, bloemetjes en een groot blad.

Tijdens de FB Live heb ik twee verschillende projecten gemaakt, deze toon ik hieronder met de benodigde afmetingen en de gebruikte materialen. Wil je precies weten hoe ik dit alles gedaan heb? Bekijk dan de video 🙂

Wanneer je een of meerdere van de gebruikte materialen wilt aanschaffen, verzorg ik graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen. Vergeet niet dat je bij iedere 60 euro die je deze maand (juli ’19) besteed een 6 euro shop tegoed verdient die je in augustus kunt inwisselen. Lees er hier meer over.

Wiggly Worm Stampin’ Blends achtergrond

Het idee van de onderstaande kaartjes heb ik geCASE’d (Copy And Share Everything) van de geweldige Emma Goddard van Coastal Crafter. Toen ik de Wiggly Worm stempelset in mijn handen kreeg dacht ik meteen: “Ik weet precies welk kaartje daarmee te maken, hahaha”

Wiggly Worm Ombre Background kaart
Wiggly Worm stempelset, Stitched Nested Labels en Stampin’ Blends

En dit is dus het resultaat… In plaats van een reguliere maat kaart ben ik voor de Whisper White Notecards van Stampin’ Up! gegaan. Hiervoor heb ik een matje gesneden van Whisper White cardstock.

Dit matje heb ik bestempeld met diverse afbeeldingen uit de Wiggly Worm stempelset en Memento Tuxedo Black. Daarna heb ik de achtergrond ingekleurd met diverse Stampin’ Blends. Het label met het lint maken het geheel af.

 • Basiskaart: Whisper White Notecards + Envelopes
 • Mat: Whisper White cardstock – 4 7/8″ x 3 3/8″
 • Restjes Whisper White cardstock voor label
 • Inkt: Memento Tuxedo Black
 • Stampin’ Blends: Links – Combo Packs Pretty Peacock, Bermuda Bay en Pool Party. Rechts – Combo Packs Poppy Parade, Mango Melody en Pineapple Punch.
 • Overig: Stitched Nested Labels Dies, Reversible Ribbon Old Olive/Pretty Peacock, Real Red Cotton Ribbon, Noble Peacock Rhinestones en Red Rhinestones

Wiggly Worm Tafereel

De Wiggly Worm bundel is echt geweldig om kaarten te maken met een klein tafereel of een soort van scène. Een voorbeeld hiervan zag ik bij de fantastische Jenni Pauli. Ten eerste, zie de kaart die ik gemaakt heb als voorbeeld voor de Facebook Live.

Een lief fris kaartje waarbij die kleine beestjes de hoofdrol spelen. Hoe leuk is die gras stans van de Wiggly Bugs dies? Deze stans stanst het gras uit, maar snijd de zijkanten niet af, hierdoor kun je middenin een stuk cardstock gras creëren en dit vervolgens dimensie geven door er dimensionals onder te plakken en de rest van de mat direct op de kaart te plakken.

Wiggly Worm stempelset en Wiggly Bugs Dies.

De bloemetjes heb ik ook gestanst met de Wiggly Bugs dies en deze heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends (Daffodil Delight, Flirty Flamingo en Call Me Clover Combo Packs). Ook de beestjes heb ik ingekleurd met de Stampin’ Blends, een aantal stippen met Blends en hand getekende hartjes (Journaling Pen) maken dat dit een heel vrolijk kaartje geworden is.

Tijdens de Facebook Live uitzending heb ik een soortgelijke kaart gemaakt met een fris tafereeltje. Deze kaart is wat rustiger geworden qua uitstraling.

Wiggly Worm stempelset en Wiggly Bugs Dies.

Ook hier is de gras stans gebruikt. Dit keer geen bloemetjes maar kleine paddestoeltjes… Zijn die niet ontzettend dottig? Echt, ik ben helemaal verliefd op deze kleine stansjes. Geweldig gewoon! Buiten het blije torretje heb ik ook een aantal bijtjes toegevoegd én Vellum wolkjes. Een aantal kleine Purple Posy sequins uit het Woven Threads Sequin Assortment maken het kaartje af. Dit is denk ik wel mijn favoriet van de hele ‘Live’ sessie, wat vind jij?

 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm lange zijde
 • Mat: Whisper White cardstock – 10 x 14 cm (met dimensionals op kaart)
 • Mat: Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm
 • Restjes Whisper White cardstock voor afbeeldingen en stansjes
 • Inkt: Memento Tuxedo Black en Stampin’ Blends (zie gebruikte materialenlijst onderaan dit blogbericht)
 • Embellishments: Iridescent en Woven Threads Sequin Assortment

Facebook Live!

Aanstaande maandag, 22 juli ’19, ben ik er weer met een Facebook Live uitzending om 20 uur ga ik van start in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het thema van deze Facebook Live is Embossing Folders! Ik maak 3 projecten met 3 verschillende, nieuwe embossing folders uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus.

Lieve groeten,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Whoohoo! De bonusdagen zijn er weer. Verdien shoptegoed bij je aankopen in juli en verzilver ze in augustus. Klik op de afbeelding voor alle informatie.
Stap nu in en krijg extra – extra voordelen bij de aanschaf van je starterspakket. Klik op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Journaling Pens
[145480]
€ 7,25
Paper Snips
[103579]
€ 12,00