*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en deze maand koppelen we onze Januari – Juni Mini-Catalogus favoriet aan onze Stampin’ Up! jaarcatalogus favoriet. Ik heb ervoor gekozen om een stempelset in gebruik te nemen, die ik nog niet beïnkt had: De Witty-Cisms stempelset. Deze leuke stempelset heb ik gekoppeld aan twee favorieten uit de jaarcatalogus: De Delightful Day Bundle en de 6″ x 6″ Brights Designer Series Paper.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Witty-Cisms Labels

De leuke afbeeldingen met teksten uit de Witty-Cisms stempelset zijn te gebruiken voor heel veel verschillende gelegenheden daarom maakte ik er 8 verschillende geschenklabels mee.

Als uitgangspunt gebruikte ik Whisper White Thick Cardstock van 5 x 10,5 cm. De bovenkant ponste ik met de Delightful Tag Topper Punch. Vervolgens stempelde ik de afbeeldingen uit de Witty-Cisms stempelset met Tuxedo Black Memento op het label en nog een keer op een scrap van Whisper White Cardstock. Ook plakte ik een strookje 6″ x 6″ Brights Designer Series Papier van 1,5 x 5 cm op het label.

De extra gestempelde afbeeldingen heb ik vervolgens ingekleurd met Stampin’ Blends (zie de gebruikte kleuren onderaan dit bericht) en uitgeknipt. Daarna heb ik deze met Mini Stampin’ Dimensionals op de labels geplakt. Hierdoor heb ik dimensie gecreëerd. Zien ze er niet vrolijk uit met die regenboogkleuren?

Ieder geschenklabel is afgemaakt met wat Whisper White Flax Ribbon en een strikje van Whisper White Baker’s Twine. Door de hele basis van de labels in het wit uit te voeren komen de kleuren nog beter uit.

Geschenklabel Opbergdoosje

Zulke leuke geschenklabels verdienen natuurlijk een bijpassend opbergdoosje. Het doosje is gemaakt van Whisper White Thick Cardstock, als uitgangspunt neem je een stuk cardstock van 17 x 17 cm. Aan de ene zijde ril je het cardstock op 2 – 15 cm. Vervolgens draai je het cardstock een kwartslag en ril je het op 2 – 7,5 – 9,5 – 15 cm.

Voordat je het doosje in elkaar plakt beplak je de deksel met 8 strips van 1,5 x 5 cm Brights Designer Series Papier. Bij het in elkaar zetten van het doosje plak je eerst de deksel in elkaar (2 lijmtabs) en vervolgens het doosje (4 lijmtabs).

Je sluit het doosje met het Flax Ribbon en Baker’s Twine. Aan weerszijden van het Flax Ribbon plak je twee Stampin’ Dimensionals en hierover heen plak je een 2″ cirkel van Whisper White Cardstock welke bestempeld is met de Delightful Day stempelset. Je hebt nu een mooi opbergdoosje voor je Witty-Cisms geschenklabels, tevens is het leuk om dit complete doosje cadeau te geven.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten gemaakt met hun Stampin’ Up! Mini – en Jaarcatalogus favoriet(en). Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Er staan weer nieuwe workshops in de Mrs. Brightside Agenda! Check it out 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00