Workshop agenda februari & maart

Ook in 2020 organiseren Hilde Suijkerbuijk en ik zelf weer een maandelijkse Stampin’ Up! workshop in Nispen. De aankomende twee workshops die plaatsvinden bij Café Tivoli vind je hieronder. Vanwege een ‘ombouw’ van mijn blog is op dit moment de agenda functie niet up-to-date.

Februari: Parisian Blossoms

Zaterdag, 1 februari ’20 van 10 tot 13 uur, maken we een luxe geschenkbox incl. kaartenset (zie hier een voorbeeld in een andere uitvoering) met de prachtige Parisian Blossoms product suite van Stampin’ Up!

De workshop vindt plaats bij Café Tivoli in Nispen. Er is plaats voor max. 12 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar, vouwbeen en snijapparaat mee, wij zorgen voor de rest.

Kosten: €17,50 p.p. Incl. materialen, waaronder een half pak Parisian Blossoms Dessin Papier, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl) voor 15 januari aanstaande.

Maart: Mannenkaarten

Zaterdag, 7 maart ’20 van 10 tot 13 uur, maken we een viertal gave mannenkaarten met de mooie producten van Stampin’ Up! waaronder de gave Mountain Air bundel uit de Mini Catalogus.

Ook deze workshop vindt plaats bij Café Tivoli in Nispen. Er is plaats voor max. 20 personen. Je neemt zelf lijmsoorten, schaar en vouwbeen mee en wij zorgen voor de rest.

Kosten: €12,50 p.p. Incl. materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Geef jezelf op via email (danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl) voor 15 februari aanstaande.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een of beide van de bovenstaande workshops, dan horen we het graag.

Lieve groeten,

Hilde & Danielle