Thema: Celebration

Met de spiksplinternieuwe Wrapped Bouquet bundel heb ik twee projecten gemaakt die gebruikt kunnen worden om iets te vieren. Want dat is het thema van deze bloghop: Celebration. Ik maakte een mooie kaart en een kleine geschenkverpakking. Bij beide projecten heb ik gebruik gemaakt van dezelfde kleuren en materialen. Deze gave bundel is vanaf 5 januari te bestellen bij mij want dan gaan de Stampin’ Up! Mini Catalogus én Sale-A-Bration folder van start. Whoop whoop!

Als Stampin’ Up! demonstrator mag je al voor de officiële startdatum van een catalogus nieuwe spullen bestellen, zou jij dat ook willen? Lees dan eens deze informatie over het starterspakket.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Wrapped Bouquet Wenskaart

De gave Wrapped Bouquet bundel bestaat uit de toffe Wrapped Bouquet stempelset en mooie stansset: Wrapped Flowers Dies. Op de kaart heb ik een van de bloemenafbeeldingen, gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt gebruikt, deze ingekleurd met Stampin’ Blends en opgefleurd met wat gestanste Pear Pizzazz takjes.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is Whisper White Thick Cardstock. Hierop zit een Pear Pizzazz Cardstock mat (10 x 14 cm) met een extra mat (9,7 x 13,7 cm) van het Well Suited Designpapier. Ik vind dit ruitjespapier echt helemaal te gek.

Hierop creëerde ik een frame met Vellum en Smoky Slate Cardstock. De vormen zijn gestanst met de Layering Squares Dies en Stitched Shapes. Het labeltje is gestanst uit Pool Party Cardstock en heeft een strikje van het Baker’s Twine uit de Playful Pals Trim Combo Pack. Een aantal Elegant Faceted Gems maken de kaart af.

Wrapped Bouquet Geschenkverpakkking

In de Mini Catalogus staat ook een geweldige nieuwe verpakking, de Love You Always Treat Box. De randen heb ik gekleurd met de Pear Pizzazz Stampin’ Write Marker. Eromheen zit een stuk van het Well Suited Designpapier. Ook nu heb ik weer gebruik gemaakt van de Wrapped Bouquet bundel.

In plaats van een vierkant frame heb ik deze keer een rond frame gemaakt met de Layering Circles Dies en Stitched Shapes dies. Dezelfde kleuren – Flirty Flamingo, Pool Party, So Saffron, Smoky Slate en Pear Pizzazz – van de kaart komen ook weer terug in deze verpakking. Ook hier zijn er wat Elegant Faceted Gems toegevoegd om het geheel een feestelijk tintje te geven.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn project geïnspireerd heb. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.