You Are My Anchor in de spotlight!

Samen met een groot aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Kits Collection Bloghop georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada. Met deze bloghop zetten we een of meer van de nieuwe creatieve kits uit de Stampin’ Up! webshop centraal. Ik koos de You Are My Anchor kit voor mijn project.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Kits Collectie

Het assortiment Creatieve Sets, ofwel de Kits collectie van Stampin’ Up! heeft het giswerk uit creativiteit gehaald en de moeilijke dingen al voor je gedaan. En jij? Jij mag de leuke dingen doen: knutselen! Elke kit is compleet en bevat de vooraf ontworpen projecten, voorbedrukte onderdelen en zelfs lijmsoorten die je nodig hebt om de projecten te maken.
 
Er is een grote verscheidenheid aan kits voor alle verschillende gelegenheden en er worden regelmatig nieuwe sets toegevoegd. Je kunt de huidige selectie vinden in mijn webshop. Maar haast je! Specifieke creatieve sets zijn alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt! Kies de kit die bij je past.

You Are My Anchor Creatieve Kit

Voor deze bloghop ben ik aan de slag gegaan met de You Are My Anchor Creatieve Kit die niet alleen de materialen voor de voorbereide projecten bevat, maar ook een stempelset, stempelblok, mini inktkussen en zelfs diverse lijmsoorten.

Het enige waar je zelf voor moet zorgen is een schaar en Multipurpose Liquid Glue. Met dit gave kitje maak je een tiental mini kaartjes en vier verpakkingen. Voor maar €23,50 is dit een echte deal en perfect voor de beginner omdat alles stap voor stap wordt uitgelegd in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing.

En na dat je alle projecten hebt gemaakt, kun je ook nog aan de slag met de overgebleven spulletjes en stempelset voor andere projecten. Dit laatste heb ik gedaan. Ik heb een aantal materialen van de kit en de stempelset gecombineerd met de spiksplinternieuwe Give It A Whirl Dies.

Deze coole stansset maakt dat je in een handomdraai een interactieve kaart kan maken en dat is precies wat ik gedaan heb.

You Are My Anchor Interactieve kaart

Mijn basiskaart Basic White Thick Cardstock met als afmeting 14 x 21 cm, gerild aan de lange kant op 10,5 cm. De kaart is wat korter dan normaal vanwege de Basic White Cardstock mat die ik gestanst heb met de Give It A Whirl Dies, hieruit heb ik ook het venster gestanst. Op deze mat heb ik een dessin gestempeld met de kleine stempeltjes uit de You Are My Anchor stempelset met de kleuren: Calypso Coral, Daffodil Delight en Pool Party.

Op het tweede deel van het interactieve element van de kaart stempelde ik drie teksten met Pacific Point Classic Stampin’ Inkt. Dit deel bevestigde ik met een Square Brad aan de kaart.

Vervolgens heb ik een aantal onderdelen van de You Are My Anchor Creatieve Kit gebruikt voor het label en de embellishments op de kaart, zoals het anker, het baker’s twine, de tekst banner en de kleine gouden hartjes.

Natuurlijk ben je vast heel erg benieuwd wat dat interactieve element nu eigenlijk doet. Hieronder zie je een heel snel film clipje waarin ik laat zien wat deze kaart ‘anders dan anders’ maakt.

Meer Kits Collection inspiratie

In de onderstaande lijst vind je nog meer mooie projecten. Als je op de naam onder die van mij (Danielle Bennenk) klikt ga je naar het blog van de volgende designer.

Bestelvoordelen Mrs. Brightside!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal of credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.