Feel Good Stampin’ thema: Puur Natuur

Deze maand staat het thema Puur Natuur…. centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project over met natuur in de hoofdrol. Bij mijn project heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de gave All Bundled Up Stempelset uit de Stampin’ Up! Minicatalogus. Deze set heb ik meermaals gebruikt, klik hier en hier.

Feel Good Stampin’ Bloghop wordt Videohop

Vanaf volgende maand wordt de Feel Good Stampin’ Bloghop een Videohop.

Het Feel Good Stampin’ Design Team is nog steeds een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de bezoekers van onze YouTube kanalen te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven.

We gaan iedere 3e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben. Je kunt van de ene video naar de andere video hoppen door de linken die we delen in de description box van de video.

Frisse All Bundled Up Kerstkaart

De leuke All Bundled Up Stempelset past perfect bij het Snowflake Specialty Vellum, die combinatie heb ik dan ook al vaak gebruikt. Ik houd van de frisse combinatie van wit, rood en roze. Even net wat anders dan het traditionele rood en groen.

De basiskaart is van Poppy Parade Cardstock. Hierop zit een mat van Poppy Parade cardstock. Daarop zitten drie stroken van Basic White Cardstock met daarop stroken van het Snowflake Specialty Vellum.

Het schattige haasje heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends, de gebruikte kleuren vind je onderaan dit bericht. Hij heeft een plaatsje gevonden op de kaart op een fel gekleurde cirkel van het Celebrate Everything Host Designer Series Paper, wat Glittered Organdy Ribbon en een aantal Iridescent Seasonal Sequins.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, IDeal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50