Achtegrond Stempels – All Wired Up

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Achtergrondstempels. De design teamleden maken een project met een van de achtergrondstempels van Stampin’ Up! of zij creëren een achtergrond met stempels. Ik heb gekozen voor de All Wired Up Stempel.

Deze All Wired Up Stempel past met haar kippengaas dessin perfect bij de Hey Birthday Chick bundel die ik ook graag wilde gebruiken voor mijn project.

Buiten deze achtergrondstempel heeft Stampin’ Up! nog 6 andere achtergrondstempels beschikbaar, klik hier om een kijkje te nemen!

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

All Wired Up Meets Hey Birthday Chick

Ik moet eerlijk toegeven dat ik eigenlijk heel weinig gebruik maak van achtergrondstempels. Dus een project voor deze bloghop was wel even een uitdaging. Maar sinds begin deze maand zijn er maar liefst 2 Hey Chick bundels beschikbaar, klik hier, en bij die leuke kippen past natuurlijk een achtergrondstempel met een kippengaas dessin: De All Wired Up Stempelset.

Met Versamark stempelde ik het kippengaas op een stuk Basic White Cardstock en heat embosste het met White Stampin’ Emboss Powder. Daarna stanste ik het cardstock met een van de Ornate Layers Dies. Met mijn Blending Brushes creëerde ik een achtergrondje met Cinnamon Cider (grond), Pear Pizzazz (begroeiing) en Seaside Spray (lucht) Classic Stampin’ Ink. Vervolgens plakte ik de layer met Stampin’ Dimensionals op mijn basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) van Basic White Thick Cardstock.

Ik stempelde de jarige kip uit de Hey Birthday Chick Stempelset met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt. Vervolgens kleurde ik haar in met So Saffron en Flirty Flamingo Stampin’ Blends. De pootjes en snavel met Calypso Coral Stampin’ Blends en de cupcake met Seaside Spray en Crumb Cake Stampin’ Blends.

Met de Birthday Chick Dies stanste ik het kippetje uit, evenals het kleine hekje en de ‘Happy Birthday’ tekst. Het cardstock voor de tekst heb ik ombre gekleurd met de Flirty Flamingo Stampin’ Blends, daarna op Foam Adhesive Sheets geplakt en vervolgens gestanst.

Vervolgens heb ik alle onderdelen op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals, behalve de tekst, die had al dimemsie genoeg 🙂

Meer Achtergrond Stempels

Ik ben erg blij met dit vrolijke kaartje. Ben je net als ik ook benieuwd naar de projecten van de andere bloghop deelnemers? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over het Stampin’ Up! Starterspakket!
Klik op de afbeelding voor alle 2021 Sale-A-Bration voordelen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.