*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Back On Your Feet

Hallo en welkom bij de december bloghop van Stempel, inkt & papier en vandaag hoppen wij met de ‘Back On Your Feet’ stempelset.

Dit is namelijk de stempelset die in de maand januari centraal staat bij ons “Live” Workshop Programma. Deze stempelset draait om beterschapswensen en grappige afbeeldingen van dieren. Deze zijn echt super om in te kleuren!

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van vier Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Janneke Dijkstra-De Jong, Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen bekijk dan deze video of ga naar deze pagina voor meer informatie.

Back On Your Feet kaartenset

Tijdens deze bloghop inspireren we je alvast met diverse projecten gemaakt met die ene stempelset. De projecten die we hebben voorbereid voor de ‘Live’ workshops blijven natuurlijk geheim 😉 want die zijn exclusief voor onze deelnemers!

Vandaag hoppen we dus met het focusproduct van het ‘Live’ Workshop Programma dat in januari van start gaat. Ik maakte er deze kaartenset mee.

Het zijn simpele kaarten waarbij ik heerlijk met mijn Stampin’ Blends aan de slag ben gegaan. Hieronder geef ik je de project details. Ook laat ik hen een voor een zien en geef ik meteen aan welke kleuren Blends ik gebruikt heb.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Whisper White Thick Cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm
  • Mat 1: Pool Party Cardstock – 9,5 x 13,5 cm, met Stampin’ Dimensionals op kaart geplakt
  • Mat 2: Whisper White Cardstock – 9 x 13 cm, met Multipurpose Liquid Glue op mat 1 geplakt.
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends: Zie gebruikte kleuren bij de foto’s van de kaarten
De leuke luiaard van Back On Your Feet heb ik ingekleurd met de Ivory Stampin’ Blend (gezichtje), Combo Pack Gray Granite (lijf), Combo Pack Soft Suede en Granny Apple Green (takje en blaadjes)
Die schattige onhandige schildpad heb ik ingekleurd met de Ivory en Bronze Stampin’ Blends (gezichtje en pootjes), Combo Pack Granny Apple Green (schild) en de grond is gekleurd met de Light Crumb Cake Stampin’ Blend
De giraf met zijn geknoopte nek is ingekleurd met het Combo Pack So Saffron en de Bronze Stampin’ Blend. De grond is wederom met de Light Crumb Cake Stampin’ Blend gekleurd.

Door een rand van Light Pool Party rondom ieder afbeelding te kleuren heb ik meer dimensie gecreëerd.

Meer inspiratie met Back On Your Feet

Door op de ‘Volgende’ knop te klikken, of op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) ga je naar het volgende blog.

Klik op de afbeelding

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het Back On Your Feet “Live” Workshop Programma in december? Dan kun je de informatie over hoe je deel kunt nemen hier vinden.

Lieve groeten en nog veel plezier toegewenst!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00