*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Mijn Favoriet: Birthday Bonanza

Hallo en welkom bij de Stamping Sunday Bloghop! Vandaag toont het Design Team hun favorieten van de nieuwe Stampin’ Up! mini catalogus. Het is altijd moeilijk kiezen uit zoveel moois, dus laat ik je een van mijn favoriete product suites zien: Birthday Bonanza!

Een leuke blijde product suite speciaal voor verjaardagen en/of feestjes met een fris kleurenpallet. Ik heb er drie leuke projecten mee gemaakt.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Clean & Simple Bonanza Buddies kaart

Een simple kaart gemaakt met de leuke Bonanza Buddies bundel die onderdeel uitmaakt van de Birthday Bonanza product suite. De basiskaart is Whisper White Thick Cardstock (14,5 x 21 cm, rillen 10,5 cm lange kant) met een Whisper White Cardstock mat (10 x 14 cm).

Op deze mat heb ik een achtergrondje gestempeld met de vlek uit de Artisan Textures stempelset en Coastal Cabana inkt. De tekst is eronder gestempeld met Tuxedo Black Memento. Het feestelijke leeuwtje heb ik gestempeld met Daffodil Delight en Mango Melody inkt en daarna gestanst met de Bonanza Dies. Zijn mutsje heeft een Poppy Parade Pompom en een aantal Iridescent Sequins geven wat extra glans aan het geheel.

Verjaardagskaart

Bij de onderstaande verjaardagskaart heb ik de lieve koala uit het Birthday Bonanza Designer Series Papier gestanst. Het mutsje heb ik uitgeknipt en een Whisper White Pompon gegeven. Super feestelijk niet?

De Grapefruit Grove cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen 10,5 cm lange kant) heb ik bestempeld met cadeaus uit de stempelset en Grapefruit Grove inkt. Wat Peaceful Poppies Sequins en het geweldige Daffodil Delight 1/4″ Ruched Ribbon geven een extra feestelijk tintje aan de kaart.

Birthday Bonanza Geschenkdoosje

De Kraft Pillow Boxes uit de jaarcatalogus zijn een grote favoriet van mij, dus heb ik die ook maar gebruikt deze maand. Makkelijk om te versieren en leuk om te geven.

Met het designer series papier heb ik een band om de pillow box gemaakt. Een Daffodil Delight strik houdt het doosje dicht en de toekan is echt te cute! Gestanst uit het designer series papier met een gestempeld hoedje en een Bermuda Bay pompom.

Nog meer favorieten…

Ben echt heel blij met mijn projecten, fris en vrolijk. Ik weet zeker dat deze product suite nog vaak gebruikt gaat worden.

Ben je, net als ik, nieuwsgierig naar de favorieten van de andere Design Teamleden? Klik dan op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) om door te hoppen naar het volgende blog.

Nog en hele fijne dag gewenst en tot snel,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Starburst Punch
[143717]
€ 22,00