*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Boekenleggerkaart – Snail Mail Suite

Meermaals per jaar organiseren Sandra en ik via onze Facebookgroep Online Stampin’ Party NL een Happy Mail Swap. De Happy Mail Swap werkt als volgt:

Wat houdt zo’n Happy Mail Swap precies in?

  • We starten een aantal weken voor het begin van een swap met de inschrijving. 
  • Online Stampin’ Party NL laat bij de inschrijving tevens zien welk project er gemaakt wordt voor de Happy Mail Swap. Deze keer was het dus de boekenleggerkaart die ik uitgewerkt had.
  • Nadat de inschrijving stopt maken de beheerders van Online Stampin’ Party NL koppels.
  • In een mail wordt je op de hoogte gesteld wie je swappartner is en je krijgt tevens de projectbeschrijving toegestuurd, zodat je aan de slag kunt.
  • Voor het einde van de maand, verstuur je jouw swap naar je swappartner. Je mag trouwens gebruik maken van verschillende materialen en merken. Het gebruik van Stampin’ Up! materiaal is niet verplicht, dus maak lekker je restjes op
  • Wanneer je jouw Happy Mail ontvangt dan maak je een foto en deel je deze in de FB-groep of je mailt hem naar Online Stampin’ Party NL als je geen Facebook hebt en dan delen wij hem voor je.
  • Wanneer de Happy Mail Swap is afgelopen plaatsen we de projectbeschrijving ook in de FB-groep, zodat ook de mensen die niet mee deden het project kunnen maken.

En dat laatste gebeurt dus vandaag ook op mijn blog 🙂

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Boekenleggerkaart projectbeschrijving

Dit is dus de boekenleggerkaart zoals ik deze origineel gemaakt heb. Vervolgens maakte ik ook nog deze variant en in de Facebookgroep zijn er nog heel veel meer voorbeelden van deze kaart te zien, want er deden maar liefst 120+ deelnemers mee!

In de kaart zit dus een boekenlegger die de ontvanger kan gebruiken. Het is echt een hele leuke kaart om te maken en cadeau te geven aan de personen in je omgeving die graag lezen.

En natuurlijk is ook de binnenzijde versierd 🙂

Wil je deze gave kaart ook maken? Klik dan op de onderstaande knop om naar de PDF te gaan! Heel veel plezier met het maken van deze kaart 🙂

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.