Butterfly Bijou – Kaartensetje met verpakking

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Kaartensets met bijpassende verpakking. De design teamleden maken een kaartenset, van groot naar klein, met een bijpassende verpakking. Ik ging aan de slag met het prachtige Butterfly Bijou Designpapier, net als bij dit project trouwens 😉 , van Stampin’ Up! Helaas, is dit papier sinds gisteren uitverkocht… Maar gelukkig heeft Stampin’ Up! heel veel meer mooi designpapier waarmee je dit project kunt maken en die gave Butterfly bundel, die komt gelukkig ook terug in de nieuwe jaarcatalogus! 😀

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Butterfly Bijou Meets Mini Pizza Box

Op dit moment vind het eerste Online Creative Stampin’ Weekend plaats, dat Sandra en ik normaal gesproken op locatie organiseren. Door de Covid-19 maatregelen hebben we het fysieke weekend moeten cancellen en hebben we als alternatief een online versie georganiseerd. Gisteravond zijn we samengekomen voor een Make & Take Quiz Avond en het was super gezellig. Mijn Make & Take bestond uit het onderstaande mini kaartensetje in een mini pizza box.

De Mini Pizza Box heb ik al wat vaker gebruikt en deze keer heb ik het deksel versierd met Just Jade Cardstock, het gave Nature’s Touch Specialty Designpapier én natuurlijk het Butterfly Bijou Designpapier. Om het geheel wat dimensie te geven heb ik de randen van de matten ‘distressed’ met het hoesje van mijn Paper Snips.

De prachtige Misty Moonlight Cardstock vlinder, gestanst met de Brilliant Wings Dies, maakt het doosje af. Simpel maar effectief.

In het doosje heb ik drie 3″ x 3″ Basic White Mini Envelopjes gestopt en drie kleine Basic White Cardstock kaartjes (7,5 x 15 cm, rillen lange kant op 7,5 cm).

Ieder kaartje heeft een Just Jade Cardstock mat met daarop een stuk van het Butterfly Bijou Designpapier. Ook hier heb ik de randen distressed, net als bij de Mini Pizza Box. Op ieder kaartje zit een Magenta Madness Cardstock label en een Basic White Cardstock label waarop de tekst is gestempeld. Deze labels zijn geponst met de Double Oval Punch en de tekst is gestempeld met Misty Moonlight Classic Stampin’ Inkt en de mooie Nederlandse stempelset Tijdloze Tulpen.

Meer Kaartensets

Ik ben erg blij met dit vrolijke Butterfly Bijou kaartensetje en de deelnemers aan het weekend vonden het leuk om te maken tussen de quiz rondes door 🙂 Ben je net als ik ook benieuwd naar de projecten van de andere bloghop deelnemers? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.