*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Video Tutorial!

In mijn blogbericht van gisteren (klik hier) schreef ik al dat ik een video tutorial gemaakt heb met de coole Circle Celebration stempelset. Een anders dan anders stempelset, zo ontzettend gaaf, ben er helemaal verliefd op!!

Circle Celebration kaart – versie 2

Voor ik je de link naar de video geef, wil ik je eerst de kaart laten zien. Net als bij mijn oorspronkelijke kaart ben ik an de slag gegaan met de Circle Celebration stempelset, alleen heb ik enkele kleuren veranderd. In plaats van Bermuda Bay en Pretty Peacock heb ik bij het maken van de video gestempeld met Pool Party en Misty Moonlight Classic Stampin’ Inkt.

Hieronder zie je de video versie en die van de Creatieve Harten Bloghop naast elkaar. De oorspronkelijke versie zie je linksboven en de video versie rechtsonder.

Ook hier heeft de kaart die gave tekst van de Simply Succulents stempelset.

Circle Celebration kaart Video Tutorial

Wil je stap-voor-stap zien hoe ik deze mooie kaart gemaakt heb? Klik dan op de afbeelding hieronder om naar de instructie video te gaan.

Ik hoop dat je het leuk vond en mocht je nu zelf aan de slag gaan met de Circle Celebration stempelset, dan zou ik het leuk vinden als je jouw eindresultaat met mij wilt delen. Je kunt bijvoorbeeld een foto plaatsen in het Mrs. Brightside Craft Forum.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog een fijne dag.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.